In welke televisie serie kwam een tweeling voor ?

Volgens mij waren het twee kleine meisjes. Ik dacht dat het Who's the boss was, maar die was het niet ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat je Full house bedoelt, maar daar traden ze niet in op als tweeling De meisjes (Mary Kate en Ashly Olsen) speelden om beurten de rol van baby / peuter Michelle, omdat het blijkbaar voor een baby / kind van nauwelijks 1 blijkbaar niet te doen was om in haar eentje de rol te kunnen spelen. Ik heb jaren naar de serie gekeken voor ik er achter kwam dat Mary Kate Ashley Olsen , zoals ze op de aftiteling genoemd werd(en), niet één kind was maar twee :shame:. Toegevoegd na 2 minuten: Van 1994 tot 1999 (en hier vermoedelijk een beetje later) is er nog de serie Sister Sister geweest over een tweeling, maar ik betwijfel of je die bedoelt ; de meisjes waren beduidend ouder en zwart. Was ook wel grappig overigens. Meer voor teeners dan een echte sitcom.

Full house

Full House

Kan wel antwoord geven maar die heb je al: Full House.... Vanaf 1987 werd deze serie uitgezonden tot 1995. De tweeling spelen afwisselend de rol van Michelle, de jongste dochter in de familie. Dit had te maken met de wetgeving op het gebied van werkuren voor kinderen. Het was eerst de bedoeling dat het publiek hier niet achter zou komen, maar de tweeling werd dankzij de serie enorm populair.

Bronnen:
www.google.com

en in het kleine huis op de prairie trouwens ook een tweeling

Bronnen:
http://www.kleinehuis.nl/index.php?page=li...

full house, met Bob Sagett (die later funniest home video's ging doen). Het ging over een weduwnaar (Bob Sagett dus) met een tweeling. Zijn broer en een neef (geloof ik) woonden bij hem in om te helpen de meisjes groot te brengen. Die ene (Tony?) vond ik zo'n lekker ding! Was een leuke serie, wij keken er altijd naar!

full house. en de tweeling was de Olson twins.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100