Vt4 op mijn tv is onduidelijk?

Als ik vt4 wil kijken op mijn tv is het beeld heel slecht, er komen strepen door etc. Het geluid is wel goed, ik DENK dat het gewoon op een andere frequentie moet staan ofzo maar weet het helemaal niet zeker en weet niet hoe. Dit is al 2 jaar maar heb er eigelijk nog nooit iets mee gedaan. Kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vt4 normale freq = E12 op 224,25 Mhz met Preselectie 13 (Dit geldt als U de Tv hebt ingesteld volgens de nummering van het mozaiekbeeld. ) Extra frequentie : (dit is een mogelijk tijdelijke) E46 op 671,25 Mhz en hier kiest U dan voor 33 als Preselectie. Deze info komt van : www.interelectra.be Groet:Zoekertje

Soms kun je een beetje aan de kabel friemelen en wordt het beeld daardoor beter. Als het alleen bij deze zender is staat je frequentie inderdaad niet goed afgesteld. Het scheelt per tv en/of afstandsbediening hoe je dat kan veranderen. Bij wat oudere tv's zitten er meestal 2 knopjes op (de tv) die je tegelijk moet indrukken, met het pijltje kun je dan frequenties zoeken. Bij bijv. digitale tv kun je met behulp van je afstandsbediening naar een menu waar frequenties automatisch worden afgesteld. Succes! (heel irritant namelijk :p)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100