Weten de cameramensen van 'Wie is de Mol' wie de Mol is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De productie, regie van Wie is de Mol, IDTV, een kleine groep mensen bij de Avro en het camera/geluid team van CineVideoGroep, weet wie de Mol is. Zie laatste aflevering waarin de Mol zich bekend maakt. Maar iedereen houdt z'n mond daarover. Want het programma is zo leuk omdat je juist niet weet wie de Mol is. Ik denk overigens Art Rooijakkers. In 'Hilversum' gokt iedereen op Karin de Groot. Waarvan ik dan weer denk dat zij het uiteindelijk gaat winnen.

Ik denk dat een deel het wel weet en een deel ook niet. Zoals elk jaar bedenken ze leuke hints en ja die moeten soms wel gefilmd worden. Ik heb eens gehoord dat Pieter Jan Hagens er bewust voor kiest het niet te weten. Hoe minder mensen hoe beter natuurlijk.

Ik denk dat ze dat zo lang mogelijk geheim willen houden, hoe minder mensen het weten hoe beter het geheim blijft. Of ze weten het wel en hebben een geheimhoudings-contract moeten tekenen.

Maar weinig mensen weten wie de mol is. Pieter-Jan, de bedenker van het spel en de persoonlijke begeleider van de mol. Ook voor de camera mensen is het dus een grote vraag.

Nee, althans laatst was er een interview/making of waarin men zei dat niemand het wist behalve de persoon zelf en de regisseur...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100