Klopt die nuon reclame wel?

bij de reclame van nuon zie je een man onder een douche staan, dan hoor je een voice over zeggen :" dit is niemand, niemand geniet van een koude douche" terwijl hij er absoluut niet van geniet.

Toegevoegd na 5 minuten:
http://www.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=NL#/home

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet het 2e woord niemand interpreteren,zoals het bedoeld is, n.l. geen enkel persoon.

Nee, na veertig jaar onderzoek naar TV-reclame kan ik wel stellen dat er vrijwel geen een van klopt. Ook in dit geval weer; er zijn tig mensen in Afrika die smachten naar zo'n koude douche en er zeker gelukkig mee zouden zijn.

Woordspeling 1ste niemand is de naam van de doucher, de 2de niemand is letterlijk niemand. Die gek die ronddanst heet meneer Niemand en hij houdt niet van hoge rekeningen, niemand houdt (immers) van hoge rekeningen

De reclame klopt wel degelijk. Je ziet de persoon lachen onder de douche. Je lichaam gaat alleen automatisch bibberen als je het koud hebt, maar je ziet zijn gezicht genieten. Heel goed geacteerd door deze man.

Ze zeggen toch ook: niemand vindt het leuk om naar de tandarts te gaan. Maar deze meneer Niemand wel, hij omhelst hem als hij binnenkomt. Dus ik denk dat bij die niemand ook meneer Niemand bedoeld wordt en niet niemand in het algemeen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100