Wie is je favoriete tv persoonlijkheid?

Presentator, soapacteur, nieuwslezer....wie vind jij nou echt leuk en sympathiek..en waarom?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Arend Langenberg, voice-over van onder andere Peter R. de Vries en nieuwslezer. Geweldige stem en een zeer innemende, sympathieke, charismatische en uiterst vriendelijke persoonlijkheid.

Uhm... Schieten jullie me af als ik Georgina Verbaan zeg... Toegevoegd op 03-06-2009 17:04:16 Ik vind haar zo leuk omdat ze geen blad voor de mond neemt en écht goed kan acteren.

Georgina Verbaan. Lekker spontaan! Toegevoegd op 03-06-2009 17:10:37 Ze kan nog zingen ook. Ik wacht op haar 2e album!!

hugh laurie

Doe mij maar camera-man. Toegevoegd op 03-06-2009 17:14:49 sorry voor de ontbrekende uitleg. Ik ben geen type wat graag in beeld komt en heel leuk spontaan overkomt. Ik ben de cameraman die dat moois mag aanschouwen vanaf de buitenkant.

Will smith, Nog steeds spontaan en vooral mens ;) dat missen er velen in dat wereldje! Toegevoegd op 03-06-2009 17:09:37 zoek maar is op youtube Will smith on letterman :) over zijn nieuwe film (oud ondertussen Persuit of happyness) geniaal ;)!

Paul de Leeuw, omdat hij zo "lekker gewoon" is gebleven! Nee, grapje...Victoria Koblenko, ik ken haar alleen van haar collums in de metro/spits (whatever) en haar schrijfstijl en humor bevallen me wel.

Ha, die Naatje; James May, co-presentator van Top Gear. Ik voel me sterk verwant met die man. En dan dat prachtige Engels van hem! Toegevoegd op 03-06-2009 20:09:21 Volgens mijn duimpjes-omlaag-stalker weet ik zeker zelf niet wie mijn favoriete tv-persoonlijkheid is....

Jort Kelder, het enige is alleen wel, wat ik jammer vind, dat hij nooit het achterste puntje van zijn tong laat zien.

Anita Witzier, leuke, spontane vrouw.

Froukje Jansen. Die is gewoon errug leuk.

Rolf Wouters natuurlijk! De ultieme tv-yup met meneer Sjon!

Peter R. de Vries...

Ik vind Jim Carrey leuk. Ik heb hem meestal alleen zien acteren, maar soms ook in shows. Hij is daar net zo grappig en vrolijk. Om hem kan je lachen, hij geeft je energie : D Een hele andere kant op: Ik vind dat marco borsato ook een goede persoonlijkheid heeft. Hij zet zich in voor goede doelen en heeft geen sterallures of zo.

Maarten van Rossem - lekkere brompot met verstand van zaken.

Als de vraag nou tegengesteld was, dus: wie vind je niet leuk en sympathiek? Dan had ik een waslijst vol en die zou ik hier graag neerzetten. Maar zal dat maar niet doen. Op tv zie je elke dag dezelfde koppen. Ik word een beetje moe van al die 'bekende Nederlanders' die zonodig moeten. Ik vond Loretta Schrijvers wel leuk en sympathiek overkomen.

Beau van Erven Dorens, het is af en toe echt een clown, en daar kan ik erg om lachen.

Maarten van Rossem, hij lijkt wel op mij... Ik kan net zo sceptisch zijn en ik kan dat heel goed waarderen in een ander... Hij is kritisch en intelligent... En zijn scepsis is gespeeld, want hij heeft een scherpe blik en is respectvol... Dat zijn eigenschappen die ik hoog acht...

Bear Grylls! Die man eet en drinkt echt alles! Hilarisch om te zien! :)

Eh.....Theo Maassen, maar dan van een aantal jaren geleden. Hij was vrij recent op TV als acteur. Ik denk dat ik hem in die rol wel leuk en sympathiek vond. De laatste tijd heb ik niet echt meer gevolgd.

Ik mag altijd graag kijken naar het optreden van Maarten van Rossum, vanwege zijn scherpe, nuchtere analyses en cabareteske uitspraken.

Samuel L. Jackson. Moet wel eerlijk zeggen dat ik hem alleen ken in zijn rol als acteur, dus ik weet niet echt hoe hij als zichzelf is. Maar hij komt in ieder geval over als een enorm coole, humoristische en wijze meneer.

Mijn eerste ingeving was: Will Smith. Maar dat heeft al iemand gezegd, dus ik denk even na over een ander persoon. Ik heb weinig met presentators van spelletjes of grote shows, ik kijk geen soaps en nieuwslezers heb ik geen mening over. Het enige programma wat ik altijd erg graag kijk is Mooi! Weer de Leeuw. Dus ik ga voor Paul. Omdat hij zo grof is dat het eigenlijk niet leuk meer is, maar iedereen het van hem pikt. Ik zou daar graag een keer aanwezig zijn en hem ontmoeten (en ja, dan mag hij me gerust in de zeik zetten).

de Handy man..........die hem kent weet waarom;)

Jetske van den Elsen

Ik ben niet echt fan van iemand, maar ik vind dat Peter van der Vorst het erg leuk doet en gedreven is in Van der Vorst ziet Sterren.

Jan de Hoop als ik die 's ochtens zie wordt ik vrolijk wakker!

Georgina Verbaan.

Valerio Zeno

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100