Wat is er nou precies grappig aan Fokke en Sukke?

Tijdens de wereld draait door komt er dagelijks een actueel grapje van deze broeders voor bij. En ik besefte me spontaan dat ik nog niet 1x heb gelachen om ze. In tegenstelling tot de huisdichter van het programma "Nico Dijkshoorn". Die mij wel aan het lachen krijgt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Over humor valt nooit te twisten als je een verschillend gevoel voor humor hebt. Evenals bij die Dijkshoorn valt er soms te lachen over die twee piemeltjes...maar dat vind ik....

het zichtbaar maken en uitvergroten van een klein deeltje van het normale werkt vaak een beetje absurdistisch. Wat in feite de kern is van humor in het algemeen denk ik.

Ik zelf vind het soms wel grappig en soms niet. Ik denk dat je maar om moet kunnen lachen. Het is ook wat 'aparte' humor...

Hele goede vraag, want het is gewoon drie keer niks.. niet lollig, niet leerzaam, en niets nieuws...

Ook nog nooit erom gelachen, wellicht goede vrienden van de redactie van de W.D.D. Of als tegenwicht voor de rest van het programma ? Dat mis ik geen dag.

Hooguit af en toe een glimlach kan er bij mij af voor de tekeningen. De eerste tekenaar volgens mij die consequent de geslachtsdelen van zijn hoofdpersonen erbij tekent. Beetje raar vind ik dat iedere keer.