waar kan ik een lijst met alle suske en wiske's vinden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op de achterkant van de strips.

Kijk is op onderstaande link

Bronnen:
http://www.suskeenwiske.be/nl/mod_db/

Als je een goede lijst wil hebben vanaf de eerste waarin zelfs "suske" nog "rikki" was dan klik op de link. In het overzicht staan ook de nummers van de reeksen waarin het verhaal verscheen

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_ver...

Hieronder de link met alle suske en wiske van af nummer 67. De hiervoor uitgegeven serie 1 t/m 66 zijn niet meer verkrijgbaar.

Bronnen:
http://www.stripfan.nl/boekenfan/assets/s2...

Er zijn verschillende reeksen Suske en Wiskes, en uit de eerste blauwe reeks zijn later weer verhalen(inkleur) opgenomen in de nieuwe rode reeks, en er zijn er meerdere, bij elkaar maar liefst tien reeksen (speciale (her)publicaties uitgezonderd. In de lijst uit de link staan alle titels vermeld met de eerste datum van verschijning, en in welke reeks ze verschenen zijn. Toegevoegd na 2 minuten: Let wel : alleen de nummers uit de zogenaamde 'rode reeks' zijn nog wijd en zijd verkrijgbaar. Maar oudere verhalen zijn soms wel te vinden op rommelmarkten of antiquriaten, en verschijnen soms ook in herdruk. (Lecturama heeft bijvoorbeeld in de 'gele reeks'- hier niet eens vermeld - alle nummers t/m 66 opnieuw uitggeven in verzamelalbums. )

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Lijst_van_ver...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100