Waar zijn de ouders van Suske en Wiske?

Ze wonen bij hun tante Sidonia. Lambik en Jerom zijn geen familie als ik het goed begrepen heb. Zijn het wezen ? Wat is het verhaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is zo mooi in stripverhalen he ? Je hebt geen echte complete familie nodig. De enige strip met een echte complete familie (pa, ma, kids, opa, oma, tantes) die ik ken is Jan Jans en de Kinderen - overigens ook één van de leuksten, vooral als je ouder wordt en zelf twee dochters krijgt :lol: Wiske schijnt inderdaad een nichtje van Sidonia te zijn Suske is opgepikt op het Eiland Amoras, waar hij blijkbaar als soort weesje woonde als lid van de Clan der Mageren. Het enige familielid dat we van hem kennen is het spook Sus Antigoon. Lambik wordt huisvriend in het album De Sprietatoom en heeft een wat dubieuze broer Arthur een Sprekende Aap, en Jerom wordt in de tijd van de Musketiers opgepikt uit Frankrijk, maar stamt eigenlijk uit de oertijd (is lang ingevroren geweest); van hem zien we in het album de Malle Mergpijp een glimp van zijn familie en met name zijn moeder Mie.

Er is nog nooit iets gemeld over de ouders van Suske en Wiske. Toegevoegd op 16-06-2009 22:01:22 Wel dit gevonden: De moeder van Rikki & Wiske is de zus van Sidonia. (Want Sidonia is de laatste naamdrager van Stiefrijke, Wiske niet.)

Bronnen:
http://susenwis.tgphosting.nl/viewtopic.ph...

Als ik het goed heb waren ze volgens mij geadopteerd. of uit een kindertehuis gehaald.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100