Hoe vindt ik de naam van een muziekstuk als ik alleen het deuntje ken?

Ik heb een deuntje in m'n hoofd waarvan ik de naam niet weet. Nu schijnt er een website te bestaan waarbij je dat deuntje kunt aanslaan op je spatiebalk en je dan bepaalde treffers voorgeschoteld krijgt waar hopelijk het gezochte deuntje ook bij zit wat maar in mijn hoofd blijft hangen. Wie o wie...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is de songtapper, die is te vinden op http://www.bored.com/songtapper/?dotap=1

Dat is http://www.midomi.com/

Bronnen:
http://www.midomi.com/

Je zou www.midomi.com kunnen proberen, al is dat niet wat je bedoelt..

limewire

Bronnen:
eigen

Zie link: Je kunt hier zelf zoeken op contour, ritme, microfoon, keyboard, en als je er niet uitkomt, is er een forum waar opvallend veel goede oplossingen worden gegeven. Het is geen druk forum, maar de mensen die er wel komen weten erg veel.

Bronnen:
http://www.musipedia.org/index.php

musipedia http://www.musipedia.org/

Er is ook nog TrackId van SonyEricsson. http://www.sonyericsson.com/product/trackid/ Toegevoegd na 51 seconden: Daarbij neurie je dan tien seconden, of je laat een stukje opname horen en dan zegt dat ding welk muziekje dat is.

Hmmm dat heb ik ook eens aan de hand gehad . Totdat iemand tegen me zei : Kun je het niet fluiten en als mp3 opslaan ? Dat heb ik gedaan en vervolgens naar een paar kenners ge-e-mailed en kreeg uiteindelijk de juiste artiest en titel boven water. Je moet wel in het bezit zijn van een mic. (hoeft geen dure te zijn overigens ) en software om er een mp3-tje van te maken . Dit was toen mijn laatste redmiddel maar het werkte wel !! succes !

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100