Wie vertolkt het lied Sunny het best?

voor m'n scriptie ben ik op zoek naar alle covers van het lied 'Sunny'van de vandaag overleden zanger Bobby Hebb,
En de uitleg waar/over wie het lied over gaat.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

hier heb je de vertaling vast. Zonnetje, gisteren werd mijn leven gevuld met regen Zonnetje, je glimlachte naar me en je verlichte werkelijk de pijn De donkere dagen zijn verdwenen, en de heldere dagen zijn hier Mijn zonnetje, men glanst zo oprecht Mijn ware zonnetje, ik hou van u Zonnetje, dank je voor het zonneschijn boeket Zonnetje, dan je voor de liefde die je me langs deze weg bracht Je gaf me jouw alles Nu voel ik me drie meter lang lang Mijn ware zonnetje, ik hou van je Zonnetje, dank je voor de waarheid die je me toonde Zonnetje, dank je voor de feiten van a tot c Mijn leven werd gedraaid door een zandvlaag En de rots ontstond toen je mijn hand vasthield Mijn ware zonnetje, ik hou van je Zonnetje Zonnetje, dank je voor de glimlach op je gezicht Zonnetje, dank je voor het schijnsel dat zijn gunst toont Jij bent mijn vonk van aardbrand Jij bent mijn zoete volledige wens Mijn ware zonnetje, ik hou van je Zonnetje, gisteren werd mijn leven gevuld met regen Zonnetje, je glimlachte naar me en je verlichte werkelijk de pijn De donkere dagen zijn verdwenen, en de heldere dagen zijn hier Mijn zonnetje, men glanst zo oprecht Mijn ware zonnetje, ik hou van u Ik hou van je Ik hou van je Ik hou van je Ik hou van je Ik hou van je Ik hou van je uitgevoerd door. Boogie Pimps Boney M. Cher Dusty Springfield Jamiroquai JUSTIN GUARINI. en er zullen er ongetwijfeld nog wel meer zijn die het gecoverd hebben.

Dan staat je een gezellig middagje internet te wachten, want het is best een leuk nummer. Gewoon alle versies die je vinden kunt draaien, en je conclusies trekken (want over smaak valt tenslotte niet te twisten). Ook de songtext kun je vinden en interpreteren. Toegevoegd na 19 seconden: (Je huiswerk mag je natuurlijk zelf maken) ;-)

Bronnen:
http://www.oldielyrics.com/lyrics/bobby_he...
http://www.youtube.com/results?search_quer...

weet nog meer artiesten die t gecoverd hebben: Stevie Wonder Marvin Gaye Jose Feliciano Public Enemys The Four Tops Four Seasons Ella Fitzgerald Frank Sinatra James Brown Toegevoegd na 8 minuten: http://en.wikipedia.org/wiki/Sunny_(song) Paul De leeuw(Bob de Rooij) heeft er ooit Annie van gemaakt

Wie het het best vertolkt is natuurlijk een kwestie van smaak. Doe mij het origineel maar.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100