Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe heet de carnavalsplaat die regelmatig bij voetbalwedstrijden gedraaid wordt?

Het is een carnavalsplaat waarvan ik maar niet achter de titel kan komen al een jaar niet bijna ,
Weet iemand hier de titel daarvan ?
Hints: het wordt bijvoorbeeld gezongen bij Fortuna Sittard nu , en het wordt regelmatig met carnaval in het zuiden gedraaid en in Duitsland gedraaid met carnaval zoals in Keulen , en er word regelmatig geklapt , en het is iedere keer één refrein als ik het goed heb; iedere keer het zelfde deuntje ,
Weet iemand hier hoe dat heet die carnavalsplaat ?
PS . het heeft Geen tekst

een jaar geleden
in: Muziek
1.1K
Antoni
een jaar geleden
@Siri1995, hier https://muziekwerkt.nl/blog/de-waarde-van-muziek-in-een-voetbalstadion vind je een interview met Marc Coonen, de stadion-deejay van Fortuna Sittard. Hij noemt een heleboel liedjes in het interview. Misschien heb je er iets aan.
Amadea
een jaar geleden
Kun je een videolink ervan, met tijdstip waarop het te horen is, aan de vraag toevoegen?
Siri1995
een jaar geleden
@Amadea , nee sorry , ik weet de tekst niet , dus weet ook niet de link , kan m daardoor ook niet opzoeken
Antoni
een jaar geleden
@Siri1995, hier https://www.youtube.com/watch?v=2IrcpAIYa68 en hier https://www.youtube.com/watch?v=7EaN2nbPyKU vind je een top 10 van supportersliedjes van Fortuna Sittard, deel 1 en deel 2, geüpload door iemand met de accountnaam Sinds 1968. Misschien kan je daarmee 'jouw' liedje vinden?
Amadea
een jaar geleden
@Siri1995: ik bedoel natuurlijk een video van een voetbalwedstrijd of carnavalsviering tijdens welke dat deuntje te horen is.
Siri1995
een jaar geleden
Ook dat heb ik niet nee ….

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Mogelijk bedoel je "Rucki Zucki". De melodie van het refrein daarvan is afkomstig van het Amerikaanse volksliedje "Goodnight, ladies".
(Lees meer...)
Amadea
een jaar geleden
Siri1995
een jaar geleden
Dit zoiets is wel wat ik bedoel , maar dan de verzie waar de tekst niet in voorkomt en hoe het publiek het bij wedstrijden zoals Fortuna Sittard speelt ,
Het is wel exact het zelfde melodie in het refrein
Antoni
een jaar geleden
@Siri1995, hier https://www.youtube.com/watch?v=2IrcpAIYa68 en hier https://www.youtube.com/watch?v=7EaN2nbPyKU vind je een top 10 van supportersliedjes van Fortuna Sittard, deel 1 en deel 2, geüpload door iemand met de accountnaam Sinds 1968. Komt het liedje daarin voor? Op welk tijdstip?

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding