Wat is jouw favoriete muziekgenre ?

Rock, Hip-hop, klassiek, Jazz, Techno, R&B, Motown, Hardrock, het NL levenslied, zegt u het maar? Vertel er ook bij waarom, wat het voor u betekend en welke liedjes er bij u gelijk te binnen schieten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Punk rock Annilissimo Mundo van NoMeansNo

Ik hou van verschillende muziekgenres: metal: omdat metal echt een soort muziek is waar je helemaal op uit je dak kan gaan singer-songwriter: vanwege de vaak gevoelige teksten en muziek jazz en blues: omdat er geen mooiere genres zijn om te zingen en te improviseren met een band...

Dance, trance en techno. Daarnaast jaren 70,80 en 90 en Nederlandse muziek. Waarom ... omdat het lekker klinkt.

Mijn favoriete genre is metalcore. Wat mij betreft combineert het optimaal de energie van de hardcore met de zware elementen van de heavy metal-genres en is niet bang om complexe ritmes te gebruiken. Welk liedje er gelijk in me opkomt? August Burns Red - Truth of a Liar

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Metalcore
http://www.youtube.com/watch?v=TafG0BNGWK8

Trance

Hardcore/Terror

Zelf ben ik nogal van de hiphop, ik breakdance ook en ga naar jams. wat is eigenlijk die van jou?

POP en de top40

nu-metal (linkin park enzo) en alles wat daar op lijkt

Hangt van mijn stemming af. Eigenlijk kan ik veel muzieksoorten/stijlen wel waarderen zolang het maar geen rap is, want dat heeft voor mij persoonlijk niets met muziek te maken.

rock!!! je kan al je energie erin kwijt en je vergeet lekker als om je heen

Britse Rock-Pop (denk aan Arctic Monkeys, Oasis, Kaiser Chiefs)

Old school Rock; The Doors, Jimi Hendrix Experience, Creedence Clearwater, Velvet Underground, Led Zeppelin, Deep Purple, e.d.

Trance, techno, dance

Ik hou van heel veel soorten muziek; Hardrock, het nederlandse levenslied, aprés-ski, pop, Hip-hop, rock, gewoon omdat ik er vrolijk op juist heel rustig van wordt.

Dit hangt een beetje van mijn stemming af; meestal is het Melodic metal (Delain of Lunatica) maar ik luister ook alternative rock of trance.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100