Ik heb een origionele, door de componist zelf handgeschreven Requiem in mijn bezit. Waar kan ik die (te koop) aanbieden aan geintersseerden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik raad je aan via een museum/deskundige naar een idee van de mogelijke (wat de gek er voor geeft-) waarde te informeren en indien mogelijk, waarom niet trouwens, bij een gerenommeerd veilinghuis in Amsterdam, bijvoorbeeld Sotheby's, je Requiem op een speciale, NIET ALGEMENE, maar wellicht kunstveiling aan te bieden ter veiling. http://www.sothebys.com/nl/inside/locations-worldwide/amsterdam/overview.html Toegevoegd na 3 minuten: Op speciale veilingen komen vooral verzamelaars die echt tegen elkaar OPBIEDEN, waardoor er kans is mooie biedingen, anders dan op algemene veilingen waar minder vakkennis aanwezig is en derhalve minder bereidheid tot betalen.

Dat is typisch iets voor de echte verzamelaar of liefhebber. Op deze website worden veel van dit soort objecten aangeboden: http://www.delcampe.net/main.php?language=D&sessionToken=sslLogin_da15a8b34e2721a57cf68b5a24cb164f Er zijn talloze (sub)categorieën, dus zorg dat het requiem in de categorie komt waar anderen soortgelijke stukken aanbieden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100