Welke radiozender draait geen kerstmuziek?

Bestaan er radiozenders die totaal geen kerstmuziek draaien? Ik heb geen zin in al die kerstliederen

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, dit zijn wel internet radio stations. Zover ik weet zijn het de volgende stations, het kan goed zijn dat er op www.nederland.fm meer zijn: - 538 ibiza - 538 party - (53L8?) - 538 dancepartment - 'hardstyle' radio - 538 hitzone - hitradio veronica En vele buitenlandse zenders.

Bronnen:
http://nederland.fm

Vandaag vanaf 12 uur start op Radio 2 weer de Top 2000. Er zit af en toe wel een kerstplaatje tussen, maar de lijst bestaat grotendeels uit niet-kerstmuziek, dus de kans dat je net een kerstplaat treft is niet zo groot.

Bronnen:
http://top2012.radio2.nl/nieuws/artikel/al...

3FM aanzetten! Momenteel is de top Serious Request bezig, er zal vast wel een kerstplaat tussenzitten, maar die worden niet constant gedraaid. 3FM is sowieso een topstation, goeie dj's en (over het algemeen) goeie muziek.

op www.radiotuna.com kan je zelf je genre invullenen, zeer veel verschillende genres en zenders van over de hele wereld.

Gebruik MyRadio. Hierbij kan je zelf een radiostation aanmaken die afgestemd is op jou muziek en keuze. Ook is het mogelijk om één van hun stations te beluisteren. www.myradio.nl

Bronnen:
http://www.myradio.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100