Wat is een gesigneerde lp van de carpenters waard?

album: now and then

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat is gewoon niet te zeggen, het is maar wat de fan er voor over heeft!! Zet ze op Marktplaats, liefst zo gedetailleerd mogelijk, inclusief staat van de plaat en de hoes, eventueel met foto. Ik heb vorig jaar mijn platenverzameling (3 verhuisdozen vol) verkocht via Marktplaats aan een verzamelaar en daar nog een behoorlijk bedrag voor gekregen. En het waren niet allemaal "bijzondere"platen. Er zijn ook heel veel platenbeurzen waar je platen kunt kopen c.q. verkopen. Niet weggooien: zonde !

Als er nog fans van de carpenters zouden bestaan, zouden deze er zeker, 500. - 700 euro voor over hebben. Maar ja, waar vindt je ze nog..

De bedragen van bovenstaande antwoordgever zijn wat optimistisch. Ten eerste zijn het geen 2 losse handtekeningen van Richard en Karen zelf, maar er staat "The Carpenters". Hoe echt dit is, valt nog maar te betwijfelen; kan ook door een manager zijn geschreven. Aangezien Karen niet meer leeft zijn haar handtekeningen verrewe het meest geliefd (en het duurst). Op deze site (met 2 handtekeningen) worden de albums aangeboden vanaf 700,- USD Op deze site wordt de handtekening van Karen geraamt op tussen de 100 en 1000 USD Nogmaals aan de foto te zien; ga er maar niet van uit dat je een goudmijn in je handen hebt. Toegevoegd na 39 minuten: http://wiki.answers.com/Q/What_is_Karen_Carpenter's_autograph_worth http://www.ioffer.com/si/karen+carpenter+autograph

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100