Hoe werkt spotify offline? Hoe kun je nou zonder downloaden toch offline muziek luisteren? Of 'kost' het toch geheugen? (premium versie)

Je kunt offline tot 3.333 nummers opslaan. Dit moet ontzettend veel geheugen kosten. Zoveel geheugen heb ik niet meer beschikbaar en toch kan het.
Er is een verschil tussen offline opslaan en downloaden. Downloaden kost extra geld per nummer en offline opslaan is een 'gratis' optie in de Premium versie.
Wie kan mij uitleggen hoe dit offline opslaan werkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor het offline luisteren van een liedje via Spotify moet je eerst een afspeellijst aanmaken. Dit doe je door in het meest linkermenu op '+ nieuwe afspeellijst' te klikken. Als je dat gedaan hebt, maak je een naam voor je lijst en sleep je nummers die je wilt hebben op je lijst daar naar toe. Als je afspeellijst klaar is, dan ga je naar je afspeellijst (er in het linkermenu op klikken. Rechtsboven in het middelste vak ergens staat een knop met 'Offline beschikbaar'. Die knop kan je aanklikken, en dan springt hij op groen. Als hij op groen staat, kun je de lijst offline afluisteren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100