Als je wilt werken met grote artiesten, welke mogelijkheden heb je dan om dit te bereiken?

Je hoort altijd dat je dan de muziekindustrie in moet. Maar wat houdt dat nu precies in? En welke opleiding(en) en welk traject moet je dan volgen om zoiets te bereiken?

Toegevoegd na 1 uur:
Ik zou dan het liefst werken met de nieuwe liedjes die ze hebben gemaakt. Dus opnemen, bewerken etc.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat ga je niet bereiken door zomaar een opleiding te volgen. Het gaat erom dat jij ergens talent voor hebt, en dat gebruikt om goed te worden. Waar liggen jouw specialiteiten? Je kunt misschien grimeur, geluidstechnicus, cameraman(/vrouw), regisseur, kostuumbeheerder, toneelmeester, of ga zo maar door worden. Allemaal biedt dat mogelijkheden om met een grote artiest te kunnen werken. Maar wij kunnen jou niet kant en klaar een weg aanbieden om daar te komen. Je moet uitgaan van de mogelijkheden die je zélf hebt! Toegevoegd na 2 uur: Mogelijke opleidingen die je kunt volgen: - http://rotterdam.sae.edu/nl/course/4616/Eerste_Fase_van_de_Opleiding_Geluidstechniek_Rotterdam - http://www.soundevolutionacademy.com/opleiding.html - http://media-production-course.nl/audio_opleiding/

Trek een nummertje, er zijn nog 72367 wachtenden voor u met 10x meer kwalificaties, talent en netwerk. Maar goed, een hoopvoller antwoord? Zorg dat je goed bent, want je zult moeten concurreren met de captains of industry. Die 'captains of industry' en 'de artiesten' zijn reeds twee handen op één buik, daar kom je niet zomaar even tussen. Opleiding? Een opleiding muziek is in veel gevallen een ticket naar het arbeidsbureau. "Het spijt ons u niet beter te kunnen berichten.."

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100