waar gaat het liedje dedication to my ex van lloyd nou precies over?

Ik en een vriendin hebben een discussie ze zegt dat het over een meisje gaat die hij mist, maar ik vind dat zijn vriendin is vreemdgegaan. Waar gaat het liedje precies allemaal over??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nou, jij hebt gelijk, ze is inderdaad vreemdgegaan en dat kan je vinden in deze tekst (ik heb het redelijk kunnen vertalen vind ik). Hij zegt dat ze zijn liefde heeft weggegeven (ander woord voor vreemdgaan), rrm bij in de honing ... ehmmm daar mag je je fantasie voor gebruiken (18+) Hey yall I come to talk about this girl that had my love ya see I went away for a while, and She gave my love away, and I really shouldn't blame her But now that pussy is a stranger Ik kom om te praten over dit meisje dat mijn liefde had zie je ik was weg een poosje en ze gaf mijn liefde weg ik zou haar echt niet de schuld moeten geven maar nu is dat "poesje" een vreemde Baby, something's on my mind I gotta say it Yeah, Your lovin done changed It ain't the same girl and that's a shame (A crying shame baby) Oooh, aint being funny I know another bee's been in that honey Ooh, baby, that lovin done changed It's such a shame girl and that's a shame Schatje er is iets waar ik aan blijf denken ik moet het zeggen ja, jouw liefde is veranderd Het is niet dezelfde meid en het is een schande ooooh, is het niet grappig ik weet dat er een andere "bij" was in die "honing" Oooh, schatje, die liefde is veranderd Het is zo'n schande meid, dat is een schande I Toegevoegd na 38 seconden: rrm bij in de honing = een bij in de honing

Jullie hebben beiden gelijk. Ze is van hem weggedwaald, gaf zichzelf aan anderen, en al kwam ze terug, hij mist wat ooit was, voelt zich gekwetst doordat mooie woorden onwaar bleken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100