Bestaat er een programma/app waarmee je een liedje in een andere toonhoogte kunt omzetten?

Ik hoor regelmatig dat dezelfde liedjes (vooral op youtube) soms in verschillende toonhoogte staan.
Ik zou graag ook de bron willen waar ik het kan downloaden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Daar kun je "Best Practice" voor gebruiken. Is gratis, in het Nederlands en nog geen 1 MB groot. Het werkt uitstekend, maar houd er wel rekening mee dat als je het met een MP3 file doet je een WAV file krijgt die 12 keer zo groot is. Maar daar is heel simpel weer een MP3 van te maken. Hier wordt het beschreven: http://www.akkoord.be/downloads/software_audio_midi.htm En dit is de directe download. Even downloaden, en de EXE file starten om te installeren. http://www.akkoord.be/software/Audio/BestPractice/bpsetup.exe Succes!

Audacity is een simpel programmatje hiervoor. Een pluspuntje van audaciti is: het is gratis

Bronnen:
http://audacity.sourceforge.net/?lang=nl

Virtual dj

Meeste media players kennen deze optie ook wel en anders zijn voor desbetreffende media players vaak wel plugins te downloaden. Zoek naar "pitch" VU Player heeft hem standaard er in zitten. (En is gratis)

Bronnen:
http://www.vuplayer.com/vuplayer.php

magix music studio is een prof opname programma die je via piratebay zo kunt pakken en dan via pitch control hoger of lager kunt zetten Een andere prog is melodyne ook via dezelfde weg te verkrijgen of je neemt cool edit pro ook via pirate bay al deze 3 gebruik ik ook voor mijn muziek opnames veel s6 met het pitchen

Probeer eens MAGIX Samplitude. Download de probeerversie, bevalt het je, dan koop je het. Je kunt er nog veel meer leuke dingen mee doen. Hoewel het downloaden van muziek en films in NL legaal is, is het downloaden van software en games strikt verboden. Pas daar voor op!

Bronnen:
http://www.magix.com/nl/samplitude-music-studio/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100