Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Zijn er programma's om zelf karaoke-nummers te maken?

Ik heb Karafun Studio. En met die editor kan je tekst in lettergrepen verdelen en dan makkelijk met de spatiebalk de tekst synchroniseren met de muziek. Alleen is dit programma niet gratis, en kan ik het niet naar een AVI bestand converteren, of iets anders mee doen. Is er een ander programma die ook deze functie heeft?

Alvast bedankt.

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Muziek
6.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Ik heb eens wat voor je zitten googelen en wat rondgesurfd, en ben erachter gekomen, dat er veel gratis software is, maar dat bijna al die pakketten beperkingen hebben. Wil je ze volledig laten functioneren dan moet je betalen.

Misschien is dat ook niet zo vreemd, want karaoke is populair, en de liefhebbers zijn blijkbaar bereid om er iets voor te betalen.

Je zou "Gosing" eens kunnen proberen. Gevonden op deze site, waar ook nog 2 andere programma's staan, om uit te proberen.
http://www.nederlandstaligesoftware.nl/karaokesoftware.html

Ook zou je deze site eens kunnen proberen:
http://karaoke.startpagina.nl/
Heel veel links, o.a. een hoofdstuk software. Kijk ook nog even bij "winkels", daar zie je ook vaak software die niet al te duur is.

Ook zou je hier eens wat kunnen lezen:
http://karaoke.startpagina.nl/prikbord/
Kun je er best achterkomen, hoe anderen met karaoke werken, en eventueel zou je daar ook nog zelf kunnen vragen of iemand geschikte software weet, die past bij wat jij wilt.
Veel succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding