waar kan ik bandleden zoeken/vinden?

ik ben nu 14, speel al 6/7 jaar gitaar. speel piano beetje drums enzenz. maar bij ons op school enzo zitten niet egt goeie mensen waarmee ik kan spelen ofso. (onze muziek school ook niet egt) ik woon in utrecht btw. en we hebben dan ook oefenruimte enzo nodig?

- Tom,

Weet jij het antwoord?

/2500

op internet heb je speciale sites hiervoor zoals: muzikantenbank.net http://www.muzikantenbank.net/zoek/gitarist/gezocht/utrecht http://www.muzikantenbank.nl/data/vzang.htm http://nl.musicianuniversity.com/Muzikanten_Gezocht/Gitarist.html - 873k21 uur geleden succes!

Wat je kan doen is naar andere middelbare scholen gaan, daar vragen of je een flyer op kan hangen. Utrecht is best groot, kijk of er meer muziekscholen zijn, en vraag daar eens

http://www.muzikanten-in-jouw-stad.nl/ is een goede muzikantenbank. Een inschrijving kost wel geld, althans niet om te zoeken maar om in contact te komen met andere muzikanten en je koop daarbij een aantal credits staande voor het aantal pogingen van benaderen. Veel slagingskans, dat wel! Kijk ook even bij de muziekzaken in jouw buurt, ook op het internet. Die willen ook wel eens advertenties hebben... succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100