Waarom zitten drummers altijd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoe wil je de basdrum en hi-hat bedienen met je voeten als je staat? Zittend heb je 2 extra ledematen beschikbaar.

Dat geldt alleen voor drummers met een drumstel, en niet voor drummers die bijvoorbeeld achter een trommel lopen in een parade. Maar om je vraag te beantwoorden: Een drumstel bespeel je niet alleen met stokken, maar ook met pedalen. De grote "bass drum" en de "hi-hat" (dubbele bekkens die op elkaar gezet worden) worden ieder bespeeld met een pedaal. Om een drumstel volledig te kunnen gebruiken, moeten drummers dus zitten, omdat ze hun voeten nodig hebben.

Slim Jim Phantom van de Stray Cats staat...maar kan inderdaad niet echt alle ledematen gebruiken zoals hierboven vermeld.

Zoals bovenstaande beantwoorders al aangeven ge bruiken drummers ook hun voeten. (zelf kom ik als drummer nog wel eens een voet te kort ! Cowbell, metronoom). Echter er zijn speciale drukkits, de z.g. Cocktaildrums, welke staand bespeeld kunnen worden. Dit is een speciale kit (erg smal) waarbij de bass gewoon door een voet wordt gespeeld. Meestal hebben deze kits helaas geen bewegende hi-hat, maar een standaard closed-hi-hat. Toegevoegd na 3 uur: drukkit = drumkits

nou ik zou zeggen, probeer het eens :P

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100