Waar vind ik een goede simpele radio (zie beschrijving)?

We zoeken voor onze oma een nieuwe radio!
Omdat ze alweer 85 wordt, hoeft deze niet allerlei gadgets te bevatten, maar moet hij gewoon goed, mooi geluid geven.
De radio moet goed geluid geven voor een ruime woonkamer (dus niet zoals een wekkerradio die voor in een slaapkamer voldoende is).

We hebben tot nu toe niet zo veel gevonden, maar misschien weet iemand er toevallig een in de winkel te liggen? :-)

ps. we willen geen radio overkopen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb enkele jaren geleden een simpele transistorradio gekocht bij de MediaMarkt (Sony ICF-703L). Zeer eenvoudig te bedienen en geen gehannes met snoeren of boxen. In elke ruimte te gebruiken en werkt zowel op netstroom als op batterijen. Toegevoegd na 4 minuten: Zo te zien hebben ze bij de Mediamarkt geen Sony meer in het assortiment, wel veel alternatieven (zie bron).

Bronnen:
http://alatest.co.uk/reviews/portable-radi...
http://www.mediamarkt.nl/mcs/catentrylist/...

Mijn ervaring is dat winkels als BCC vaak eenvoudige radio's te koop hebben. Simpel te bedienen met een aan- en uitknop en de zenders makkelijk te vinden. Of je nog een volledig analoge radio tegenkomt, durf ik niet te zeggen. Succes en alvast gefeliciteerd met de 85e verjaardag van je oma.

Het is niet eenvoudig om "alleen" een radio te vinden die ook nog eens een beetje geluid geeft (dus geen wiebelige transistorradio). In Rotterdam zit een hele goede audiozaak, die nog wel tafelmodel-radio's verkoopt. Is echter niet goedkoop, maar voor een 85-jarige mag... http://www.audiogallery.nl/aanbiedingen/tivoli-audio-model-one-cappellini-221.html Toegevoegd na 6 minuten: http://www.audiogallery.nl/tivoli-audio/model-one.html

stereo set of een bouw radio met twee boxen 50 watt(per box) Toegevoegd na 2 minuten: hij is super makkelijk te bedienen en een GELUID!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja bcc alleen hier waar ik woon is het personeel bagger :P Maar mischien bij jou niet uhh dus bcc en de kijkshop zal ik ook even langs gaan ;) succes ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100