Wat is een lekker zangnummer voor op de fiets?

Mag met meerdere stemmen zijn.

Toegevoegd na 1 minuut:
Binnenkort ga ik een aantal mensen bij elkaar zoeken om nummers mee in te studeren; er komen misschien ook instrumenten bij. Dan vormen we een bandje op de fiets.

Weet jij het antwoord?

/2500

Snow van de Red Hot Chili Peppers. Trapt lekker weg.

Een lekker liedje voor op de fiets. Waar moet dat aan voldoen? Een lekker ritme vooral. Dat je op de maat mee kunt trappen. Een makkelijk refreintje, zodat je ook nog op stoplichten kunt letten. En een niet te moeilijke melodie, zodat iedereen mee kam zingen. Liefst nog met een passend thema. Alle variabelen meerekenend kom ik op... André van Duins Nederlandse versie van Katie Melua's Nine Milion Bicylcles: http://www.youtube.com/watch?v=WWLFPwfMd6w (Iets langer oefenen, maar wel veel sfeer.... Bagagedrager van Spinvis: http://www.youtube.com/watch?v=5i0duYakqLY )

Een lekker liedje voor op de fiets. Waar moet dat aan voldoen? Een lekker ritme vooral. Dat je op de maat mee kunt trappen. Een makkelijk refreintje, zodat je ook nog op stoplichten kunt letten. En een niet te moeilijke melodie, zodat iedereen mee kan zingen. Dan nog een passend thema. Alle variabelen meerekenend kom ik op… André van Duins Nederlandse versie van Katie Melua’s Nine Milion Bicylcles: http://www.youtube.com/watch?v=WWLFPwfMd6w (Iets langer oefenen, maar wel veel sfeer…. Bagagedrager van Spinvis: http://www.youtube.com/watch?v=5i0duYakqLY )

Wat dacht je van "Jo met de banjo, Mien met de mandolien"?

Bohemian Rhapsody - Queen

La la la 758628735ste couplet. Ik heb een potje met vet... Just kidding; Snow Patrol - Shut your eyes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100