Wat is een lekker zangnummer voor op de fiets?

Mag met meerdere stemmen zijn.

Toegevoegd na 1 minuut:
Binnenkort ga ik een aantal mensen bij elkaar zoeken om nummers mee in te studeren; er komen misschien ook instrumenten bij. Dan vormen we een bandje op de fiets.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Queen - Bicycle Race http://www.youtube.com/watch?v=kpy4xNAnWzM

Ik kwam jou tegen oheo, jij was verlegen oheo. Loop nu al dagen oheo, want ik wil je wat vragen oheo. Heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij. Ieder uur van de dag denk ik steeds aan jouw lach alleen jij maakt me blij. Heb je even voor mij, maak wat tijd voor me vrij Zeg me wat ik moet doen want ik wacht op die zoen kom vanavond bij mij. Jallalalala, jalalalala

Hoe sterk is de eenzame fietser die kromgebogen over het stuur tegen de wind, zichzelf een weg baant. Nummer is van Boudewijn de Groot en wat de titel precies is moet je maar even opzoeken.

Guus Meeuwis - Per spoor Vooral de kedeng kendeng oehoee

This is the life-Amy macdonald

Snow van de Red Hot Chili Peppers. Trapt lekker weg.

en natuurlijk als het regent: I'm singing in the rain, of: it's raining men hallelujah.

"Als ik tweemaal met mijn fietsbel bel"

http://snuffelt.nl/video_100746.html, best wel een leuk plaatje,voor op de fiets.

Doorgaan - van Ramses Shaffy en dan doe je voor de gein de tekst van André van Duin er nog achteraan.

Op fietse van Skik http://www.youtube.com/watch?v=d1bYRaihts0

Een lekker liedje voor op de fiets. Waar moet dat aan voldoen? Een lekker ritme vooral. Dat je op de maat mee kunt trappen. Een makkelijk refreintje, zodat je ook nog op stoplichten kunt letten. En een niet te moeilijke melodie, zodat iedereen mee kan zingen. Dan nog een passend thema. Alle variabelen meerekenend kom ik op… André van Duins Nederlandse versie van Katie Melua’s Nine Milion Bicylcles: http://www.youtube.com/watch?v=WWLFPwfMd6w (Iets langer oefenen, maar wel veel sfeer…. Bagagedrager van Spinvis: http://www.youtube.com/watch?v=5i0duYakqLY )

Wat dacht je van "Jo met de banjo, Mien met de mandolien"?

Bohemian Rhapsody - Queen

Mijn achterband is wel wat zacht, maar spring maar achterop! Eddie Cristianie uit het jaar?? zie voor de volledige tekst songtekst.nl Lekker ritme en misschien komt er wel wat achterop.Ook "'als ik 2 maal met mijn fietsbel, bel nou dan weet je het wel, nou dan weet je het wel' van Max van Praag is een gouwe ouwe en wordt zo meegzongen suc6 Pieter

La la la 758628735ste couplet. Ik heb een potje met vet... Just kidding; Snow Patrol - Shut your eyes

Ik luister altijd Meatlof met Paradise by the dashbord light. Fietst heerlijk. En natuurlijk dan ook lekker meebleehren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100