Wie heeft deze muziek gemaakt?

Die recente moordenaar in Noorwegen had ooit een youtube filmpje geplaatst wat op dit moment circuleert. Op de achtergrond hoor je hele epische muziek met een vrouwenstem. Deze kun je vinden op de website van het NRC handelsblad.

Los van zijn haatdragende ideologien en natuurlijke absolute gruweldaad, ben ik benieuwd wat voor muziek dit is?
Misschien kan iemand mij hiermee helpen.

Toegevoegd na 2 minuten:
Ik wil namelijk graag naar deze muziek kunnen luisteren zonder dat ik zijn haatzaaiende filmpje tegelijktertijd hoef te spelen. Danku.

Toegevoegd na 4 minuten:
Dit is de link naar dat filmpje. http://www.nrc.nl/nieuws/2011/07/24/verdachte-aanslagen-noorwegen-wordt-morgen-voorgeleid/

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgensmij heb ik het gevonden via mijn iPhone. The dreaming Anew: Memories of Cimmeria. Eronder staat: OST/Keine Künstlerinformation. Deze cd wordt er bij afgebeeld!http://www.google.nl/imgres?q=dreaming+Anew:+Memories+of+Cimmeria.&um=1&hl=nl&sa=N&tbm=isch&tbnid=eJaGmU96IlOSJM:&imgrefurl=http://www.amazon.com/Dreaming-Anew-Memories-Cimmeria/dp/B001A7GZDI&docid=4XUTZN6HuoaXEM&w=280&h=280&ei=PMItTqz5JM-r-gaTrODsDQ&zoom=1&iact=rc&page=1&tbnh=142&tbnw=142&start=0&ndsp=30&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=87&ty=77&biw=1600&bih=782 Toegevoegd na 1 minuut: Ooh die link is wel groot. En lelijk! :P Zo dan:

Bronnen:
Shazam iPhone

Het is muziek van Alexander L'Estrange en Dan Hewson. De titel is "Morning skies". Ik dacht een vrouw te horen, maar het blijkt een countertenor te zijn. Zie http://www.audionetwork.com/production-music/composer/alexander-lestrange_239.aspx

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100