Ik ben op zoek naar bladmuziek van Earth song van Michael Jackson voor piano weet iemand een plek waar ik die gratis krijg ?

Het liefst niet al te moeilijk en in pdf of Zip file

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je mag hem ook van mij hebben! Ik heb namelijk een map met heel veel liedjes (ongeveer 500) en ik speel dat liedje nu zelf ook. Ik denk dat hij uit Speelklaar komt oorspronkelijk. Helaas is het niet dezelfde toonsoort als het origineel, maar als je hem wilt hebben, bied je aan!! (stuur een berichtje bijvoorbeeld.)

http://www.gratis-partituren.scorelib.com/bladmuziek.php?id=16398 Toegevoegd na 47 seconden: hier? en anders in de meeste bibliotheken kun je ook boeken met bladmuziek lenen

Startpagina.nl heeft duizenden prikborden over van alles en nog wat. Zo ook over bladmuziek. Als het daar niet lukt, lukt het nergens. http://bladmuziek.startpagina.nl/prikbord

http://sheetmusicheaven.110mb.com/popular/Michael%20Jackson%20-%20Earth%20Song.pdf gewoon ff googlen en klaar!

Bronnen:
http://www.bladmuziek.biz/freetext.asp?con...

http://foudemusique.free.fr/partitions/partitions_pop_rock.php?cat=1 Hier kun je hem wel vinden;) als goed is als je op de link klikt heb je hem al. dan moet je op sheet music klikken. dan opent de computer adobe reader en dan heb je bladmuziek. Ik ben geen kennen op het gebied van bladmuziek, dus of het voor jou bruikbaar is weet ik zo niet. je zou eens kunnen kijken. de pagina is wel in het frans, maar dat maakt niks uit. tegenwoordig komt er met de nieuwste internet explorer (8) ook een optie te staan om de pagina te vertalen.

Bronnen:
http://foudemusique.free.fr/partitions/par...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100