Bjork gaat binnenkort op tournee, kan ik ergens een lijst vinden met de plaatsen waar ze heen gaat, en ook waar ik dan de concert kaartjes kan kopen?

Want ik kan het gewoon nergens vinden... :(

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze gaat in september naar het eiland Wight (Bestival 2011, Robin Hill Country Park), en in oktober treedt ze in Reykjavik op (Harpa Concert Hall). Zie bron voor het bestellen van kaartjes; zodra ze beschikbaar komen kan je die knop aanklikken.

Bronnen:
http://www.songkick.com/artists/492728-bjo...

je kan denk ik weinig vinden omdat er nog geen echt tournee gepland is, in zoverre dat er data bekend zijn. een nederlandse fansite meld op 19 januari: "Dit jaar (2011) nog nieuwe CD én begin tour! Björk is op dit moment halverwege met het afmaken van haar nieuwe CD én het plannen van haar nieuwe tour. Ze hoopt in de herfst echt te kunnen beginnen met touren. Ze vertelt alleen niet graag veel details over het nieuwe album. Ze is erg bijgelovig, en heeft een aantal slechte ervaringen met over dingen vertellen die nog niet af zijn. Wat ze wel ontulde is dat één van haar nieuwe nummers is geinspireerd door evaringen die ze heeft gehad na het bijwonen van een conferentie van het National Geographic magazine. “Ik zag 100 gesprekken en ontmoette excentrieke mensen die in Afrika al vier jaar met leeuwen en insecten leven. Op een avond na het drinken van whiskey met hen hoorde ik hele verhalen. Dit is een van de samenwerkingen waar ik over kan praten”." http://www.bjorkfansite.nl/nieuws/721/dit-jaar-nog-nieuwe-cd-en-begin-tour verder meld http://www.bestival.net/#/artists/2011-lineup/bjork dat bjork in op bestival 2011 op zondag (dat zou dan 11 september moeten zijn) een headliner is. dit festifal vind plaats in isle of wight in engeland. dus mocht je willen reizen is dat de eertse optie. voor evt komende nederlandse tourdata kan je de concert agenda in de gaten houden http://www.concertagenda.nl/ zo ook de wiki van bjork en haar eigen site http://nl.wikipedia.org/wiki/Bj%C3%B6rk http://bjork.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100