is er een manier om je liedjes te sorteren op 'songtekst' in ITUNES?

ik wil graag alle nummers met songteksten in één map, maar ik weet niet hoe dat moet, en ik heb ook niet van alle nummers de lyrics. kan iemand helpen dankwel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk dat het niet bestaan, alle songteksten zit op elkaar liedjes. En iTunes hebt niet een functie aan songteksten van all nummers te krijgen. Handenarbeid, jammer...

Je kan al die liedjes selecteren en dan met rechts erop klikken en Info kiezen, daar de gegevens aanpassen. iTunes kan ook afspeellijsten aanmaken van een bepaalde muzieksoort, van nummers met een bepaalde beoordeling of van nummers die aan andere door jou opgegeven criteria voldoen. In iTunes kunnen deze afspeellijsten automatisch worden bijgewerkt. Een slimme afspeellijst aanmaken Kies 'Bestand' > 'Nieuwe slimme afspeellijst'. Geef uw regels op. Je kunt een slimme afspeellijst wijzigen door deze te selecteren en 'Bestand' > 'Slimme afspeellijst bewerken' te kiezen. Als je een slimme afspeellijst wilt verwijderen, selecteert u deze in de lijst aan de linkerkant van het iTunes-venster en drukt u op de Delete-toets.

Bronnen:
http://touchipod.forum2go.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100