gitaar/akkoordentabs in de vorm hoe het word aangegeven op gitaar

Ik hoop dat ik het duidelijk kan uitleggen.
Ik heb net mijn eerste gitaarles gehad en kan een paar akkoordjes.
Wat ik heel makkelijk vind zijn die schema's waar in wordt aangeven met een stipje hoe je een akkoord aanslaat.
Nu vroeg ik mij af kan je ook bekende nummer via het net krijgen die het ook in deze schema's aangeven,want die schema's wat ik nu vind snap ik geen bal van.
( zal nog wel komen neem ik aan) maar ben een beetje ongeduldig hehe

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Kijk op www.ultimate-guitar.com: de beste site misschien wel voor gitaar en bas. Je vindt er bijna elk lied en het staat er altijd goed geschreven. Je kan tabs zien, maar ook de akkoorden (dus als iemand bijvoorbeeld tokkelt, hebben ze dat uitgeschreven). Je moet wel je muis boven dat akkoord houden, zodat je kan zien hoe hij gespeeld moet worden. Na een tijdje hoef je alleen maar het woord Asus4 te zien, en je weet welk akkoord dit is. Probeer in iedere geval de volgende akkoorden uit je hoofd te kunnen: E majeur en mineur, G majeur, A majeur en mineur, C, D majeur en mineur. De andere akkoorden zijn barréakkoorden en die krijg je als het goed is pas later bij je gitaarles.

't enigste juiste antwoord hierop! Prive aan je leraar vragen het allerbeste, wat ze ook zeggen 80% of meer is erg matig op internet, ik moet de eerste nog tegen komen.... leuke sites voor als je weet wat je doet en dus veel kan corrigeren want dat moet bij elke tablatuur, maar niet om te leren gitaarspelen. autorijden leer je ook niet op internet! succes, en rustig en goed oefenen (10 minuten max. p/d opbouwend, ale begin is lastig). grtjs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100