Wat word er met HALO bedoeld in het lied van beyonce.?

ik kan best wel engels, maar ik snap dit lied niet zo goed.
ik heb hem laatst op een begravenis gehoord en vind het een heel mooi nummer. maar wat betekent dat halo toch.

wie kan uberhaupt in een paar korte zinnen uitleggen waar dit lied in zijn geheel over gaat.

http://www.youtube.com/watch?v=70AgyIEnBRE

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een halo noemen we in het Nederlands een aureool. Een aureool of nimbus is een ring van licht om het lichaam van goddelijk of heilige personen.

Een halo is de engelse term voor zo'n stralenkransje boven je hoofd. Toegevoegd na 12 minuten: In het begin van het liedje heeft ze het erover dat ze een muurtje om zichzelf heen had, maar toen ze die knakker tegenkwam storte meteen dat muurtje in. En daarom vind ze em zo geweldig dat ze bijna denkt dat ie een halo moet hebben.

Een halo is een ring om de zon of de maan die alleen zichtbaar is als de lucht waardoor je kijkt erg vochtig is. Ik heb het idee dat ze bedoeld dat nu ze zich binnen de halo van hem bevind dat ze pas echt weet waar ze thuis hoort. Halo als een soort van aura dus.

Halo betekent inderdaad aureool. In het Nederlands kun je ook gewoon halo zeggen. Volgens mij houdt het liedje in dat zij eindelijk haar engel heeft gevonden. Ik kan me daarom ook goed voorstellen dat het liedje op een begrafenis werd gespeeld.

zoiets als een *aura om een geest? denk namelijk niet dat ze zo`n leterlijke krans boven het hoofd bedoelen.

het refein is : Everywhere I'm looking now I'm surrounded by your embrace Baby, I can see your halo You're my saving grace You're everything I needed now It's written all over your face Baby I can feel your halo Hope you won't fade away En inderdaad dat ze ooit een muur om zich gebouwd had, maar dat ze die zonder angst om zag tuimelen, en dat ze in zijn shining light gestapt is. Mooie clip, trouwens, ik had hem nog niet gezien.

Ze breekt de muur die om haar heen staat.. Btw. ergmooi nummer idd

een Halo is wat een engel op zijn/haar hoofd heeft , dat gouden zwevende ringetje , En Ze zingt over een man dat ze heeeel lief vind dat ze mischien wel een Halo kan zien boven zijn hoofd :D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100