hebben er twee groepen bestaan die Fleetwood mac heten ?

Groot fan van Fleetwood mac, ik ben zelfs nog naar hun concert geweest in Duitsland. Nou heb ik ooit eens jaren geleden in Engeland een stuk of 14 cd’s gekocht van ze. Althans dat dacht ik. Maar naar mijn idee heb je een Fleetwood Mac die de blues speelt . En diegene die we allemaal wel kennen van Tusk, Oh well enz.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee hoor, zelfde bandje Fleetwood Mac bestaat al een tijdje (sinds 1968)) en heeft wisselende samenstelling en muziekstijlen gekend. De eerste albums waren typische blues albums. Je komt het welvaker tegen dat muziek uit de beginperiode van een groep of zanger van een heel andere stijl is als hetgeen waarmee ze later bekend worden.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Fleetwood_Mac

Volgens wiki zijn ze begonnen met blues dus waarschijnlijk heb je ook oude cd's van fleetwood mac in je bezit.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Fleetwood_Mac

Fleetwood mac is een band van engelse oorsprong. In de beginperiode was het met name bleusactigr muziek. Albatros , neef your love so bad etc, Na het vertrek van een van de belangrijkste bandleden. Peter Green, worden er ook enkele Amerikaanse muzikanten aan de band toegevoegd. De stijl veranderd dan ook en wordt meer popmuziek. Go your own way. (lp rumours). Is daar het begin van.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100