waar kan ik een klein gitaartje kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik kom net terug van de kijkshop en daar hebben ze er meestal wel een.

Intertoys/Bart Smit/Toys XL Hahahahahah

Speelgoed winkel, muziekwinkel. Als het voor eenmalig gebruik is, kun je er ook zelf een maken, als je wilt, heb ik wel boek met daarin uitleg hoe je dat kunt maken, kan ik wel inscannen.

Bedoel je een ukelele? Dat is zo'n Hawaiiaans instrument met 4 snaren, een instrument dat vanwege het uiterlijk en de relatief lage prijs vaak als speelgoed wordt gezien. Als je een echte kleine gitaar bedoelt, bijvoorbeeld voor een kind of een klein persoon, er zijn zogenaamde 3/4 (drie kwart) gitaren te koop in de meeste muziekwinkels!

Als je een ukulele bedoelt, kan je die in ieder geval in iedere online shop kopen en eigenlijk ook in iedere middelgrote muziekwinkel. Een kleine gitaar, in de zin van kindergitaar, is ook te koop bij de meeste muziekwinkels.

De meest verkochte 3/4 gitaar is van Hohner, al voor een euro of tachtig te koop. Toegevoegd na 18 minuten: Bij een muziekhandel of zie bron.

Marktplaats

Ik heb ze wel eens bij Kijkshop gezien. Kindergitaartje, maar wel een die voor gitaarles voor kinderen gebruikt kan worden.

als het een werkende gitaar moet zijn google dan gewoon eens op "kindergitaar" en dan je woonplaats. komt het vanzelf bovendrijven

http://www.feedback.nl/shop/product/gitaar/playmate-by-dean-jtj/100005498/103723 staalsnarig, absoluut beter dan marskramer rotzooi.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100