Hoe heet dat mooie, rustige liedje uit Shrek?

Zonder tekst, nogal moeilijk uit te leggen maar het is heel sprookjesachtig. Tududuuu tududuu etc :P

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien bedoel je "True love's first kiss"

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=lzStDHlZDyM

Ik denk dat je haleluja (ik weet niet of ik het goed schrijf) bedoeld. Dit is het nummer dat je hoort als ze op het punt staat te gaan trouwen met die engerd en al die beelden in elkaar overlopen .

i need a Hero misschien?

Geen idee, er zijn natuurlijk heel veel liedjes :p Maar op amazon staat het album met de soundtrack, alle liedjes uit de film dus. Je kan deze liedjes allemaal even luisteren? Ik weet zeker dat je er dan wel achter komt. Kijk hier anders maar even: http://www.amazon.com/Shrek-Music-Original-Motion-Picture/dp/B00005CF9Y

Bronnen:
http://www.amazon.com/Shrek-Music-Original...

het is volgens mij van Secret garden en heet nocturne. Ik het echte lied wordt wel gezongen, maar je herkent de melodie wel. Toegevoegd na 12 uur: Ik ben ervan uitgegaan dat je het nummer bedoeld waarin Fiona zingt (lalala) en een vogel fluit mee en die ontploft dan door de hoge tonen.

Bronnen:
http://www.google.nl/url?sa=t&source=web&c...
http://www.youtube.com/watch?v=2ESDixbsj2c...

Of bedoel je deze van Shrek 2? Counting Crows - Accidentally in Love http://www.youtube.com/watch?v=IcD4gx6c8pI Toegevoegd na 37 seconden: oeps, ik zie net dat je een liedje bedoelt met weinig tekst. Dan is deze het niet, sorry!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100