met welk progamma kan ik het beste/gratis muziek downloaden???

Weet jij het antwoord?

/2500

Soulseek is een aanrader.

frostwire. alstublieft. http://www.frostwire.com/ dit is de opvolger van limewire.

www.4shared.com

gewoon met torrents http://www.utorrent.com/ met programma's die vergelijkbaar met limewire zijn, daar zit alleen maar rotzooi tussen. (heel veel virussen)

Soulseek is inderdaad een aanrader! soulseek is lekker eenvoudig, geen reclame, download lekker snel en is overzichtelijk. Instaleren van Soulseek duurd maar vijf minuten. Is tevens ook erg veilig. Wil je meer inzien van degene waarvan je download is dat zo gedaan. Geen gedoe met lang opstartende progammas als Fuze enzo. Lekker simpel en downloaden maar!

Vuze werkt ook prima.

Bronnen:
http://www.vuze.com/

- Ik gebruik ook Vuze. Dit is ideaal om in 1 keer hele albums te downloaden. Daarbij maak je gebruik van torrents. - Voor losse nummers gebruik ik de ''Youtube to MP3 Converter''. http://www.dvdvideosoft.com/products/dvd/Free-YouTube-to-MP3-Converter.htm Dit is ideaal, omdat je dan 100% zeker weet dat de nummers goed zijn. Bij Ares, Kazaa, Limewire enz. blijkt vaak achteraf dat je een radio opname, slechte kwaliteit of een totaal ander nummer hebt gedownload. Bij de Converter heb je hier totaal geen last van. Ook heb je de youtube to ipod converter. Je verzint het en het bestaat. Zo kan je daarmee ook de gehele filmpjes van youtube downloaden. Suc6 met het besluiten van welk programma je gaat kiezen!

Ik gebruik the pirate bay i.c.m. utorrent. Werkt ideaal, snel, bijna alles en altijd goede kwaliteit.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100