Is de lead singer van deze videoclip man of vrouw en hoe kan je dat zien ?

Mij heeft dit liedje altijd geintrigeerd.

Door zijn knuffeligheid en de zoete uitstraling.

Nu zie ik hem na ongeveer 30 jaar terug en is de lead zanger nou een man of een vrouw. Hoe kan je dit zien ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

het is een jongen, hun leefde volgens mij in een wereld waarin de mannen vaker zongen.. deze jongen heeft geen baard in de stem, vandaar hij hoog kan zingen.. kijk ook is naar zijn kaaklijn, deze is minder fijn als die van de vrouwen Toegevoegd na 1 minuut: en hij heeft een adamsappel... kijk en let op zijn nek, dan zie je hem...

Je bedoelt dat kind? Dat is een jongetje. Dat kun je inderdaad niet echt goed zien door al dat haar. Ik weet het omdat ze een aantal jaar geleden (10?) nog een plaat hebben uitgebracht. Toen was het inmiddels een echte man geworden.

Je hoort het ook aan de stem dat het een jongen is, tenminste ik hoor dat wel

Het is een jongen. Het heet niet voor niets David's song. (mooi liedje trouwens!!)

een jongen. als je goed naar zijn gezicht kijkt, dan zie je dat het een mannelijk gezicht heeft. Toegevoegd na 25 seconden: 'het' moet 'hij' zijn.

Volgens mij is het Paddy (Patrick) Kelly, dus een man.

Op deze video is het inderdaad heel lastig te zien, nu hij nog zo jong is. Een manier om te kunnen zien of een kind een jongen of meisje is, is door te wachten tot de persoon in kwestie volwassen is, omdat tegen die tijd het vaak veel beter te zien en horen is of het een man of vrouw betreft, én te hopen dat die persoon tegen die tijd nog goed te herkennen is als dezelfde persoon. Gelukkig voor jou is hij (ja het is een hij) ondertussen al lang en breed volwassen geworden, en was hij op latere video's nog heel duidelijk herkenbaar als dezelfde persoon en veel duidelijker herkenbaar als man. Zie bijvoorbeeld de video van I can't help myself, waarin hij 1 van de 2 leadsingers is. Hij heet overigens Paddy Kelly. En mocht je nu dezelfde vraag hebben over die andere leadsinger van díe video: ook dat is een jongen ;)

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=dnDJLcin2ks

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100