Hoe houd ik vingers op gitaar met BM akkoord?

Ik ben beginner met gitaarspelen. Akkoorden gaan steeds beter. Maar het lukt mij niet mijn vingers goed te krijgen met de akkoorden F#CM of BM. De barré-greep? Heeft iemand een link naar foto's of video's of uitleg?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ff googlen op gitaarakkoorden en je vindt heel veel. ik zou je aanraden als beginner niet meteen deze moeilijke barre`s te oefenen.begin eenvoudig zodat je vingers lenig en sterk worden. bv. http://www.popschoolmaastricht.nl/college_gitaar_akkoorden_machine.php

IK hoop dat je engels spreekt of ten minste verstaat. Ik heb een video voor je waar ik ook erg veel aan had en trouwens nog steeds heb. Bekijk ook eens wat andere video's van hem hij is egt super goed in uitleggen. Succes.

Met de barre greep leg je je wijsvinger op het eerste fret zo strak dat alle snaren ingedrukt zijn, de f is gewoon een moeilijke greep die oefening vergt. Hier een mooie uitleg op een site:

Bronnen:
http://www.gitaar.net/wiki/index.php/FAQ/B...

F# http://www.youtube.com/watch?v=DjKyx4NaBLQ&feature=related Cm http://www.youtube.com/watch?v=uPhDbzJD160&feature=mfu_in_order&list=UL Bm http://www.youtube.com/watch?v=-4gRqKof-cA&feature=related Toegevoegd na 2 minuten: Zoals je ziet is er veel te vinden op youtube. Ik hoop dat je een beetje Engels begrijpt, want de meeste video's zijn in het Engels. Ik raad je aan the zoeken op steekwoorden als guitar, chords, of "how to play" of de akkoordnamen. Succes ermee.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100