Bestaat er een apparaatje om...

Ik zit op de bank met mijn laptop. Even verderop staat mijn speaker set (aan mijn vaste pc's). Snoertje (met mini-jack) van de speakers staabn te ver weg van mijn laptop.

Nu wil ik een apparaatje dat ik aansluit op mijn laptop (met usb ofzo) dat mijn muziek/geluid doorzendt naar mijn 2.1 speaker set. Zonder al te veel gedoe en het moet draadloos zijn.

De speaker set is gewoon een pc setje met mini-jack aansluiting.

Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Die zijn er wel. Guillemot Speakers X 2.1 60 Hercules WiFi USB 802.11G - Draadloze vrijheid voor uw pc?s en notebooks! Toegevoegd op 25-05-2009 21:14:22 Ow, wacht even .. je zoekt iets anders :-) Wat je wel kunt doen is je muziek sharen. Dan kun je vanaf je vaste pc de muziek afspelen die op je laptop staat.

Als de speaker set vastzit aan je normale pc en je laptop draadloos verbonden is aan dezelfde router als de vaste pc (vaste pc hoeft dan niet persé draadloos te zijn) moet er wel een goedkopere software oplossing zijn dan een duur apparaat. Vraag het anders eens op tweakers.net, de mensen daar hebben er echt verstand van.

Jazeker! Er bestaat zelfs een apparaat om TV-signalen op dezelfde manier door te zenden. Kijk eens op http://www.marmitek.com/.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100