Wordt de nieuwe Star Trek film een succes?

Niks verklappen!

Is het de moeite waard om te gaan kijken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik heb hem gezien en ik vond het absoluut de moeite waard. Je hoeft geen trekkie te zijn om hem leuk te vinden, maar voor de fans is er genoeg om te herkennen uit de oude serie. Goed acteerwerk, lekker veel actie, goeie special effects, goed verhaal....alleen her en der plotholes....sommige vrij kritiek....maar daar kan je overheen kijken.

Ik denk het zeker. Heb de trailer gezien en ziet er goed uit.

Of het voor jou de moeite waard is ligt voor een groot deel aan je smaak. De enige manier om daarachter te komen is zelf gaan kijken. Ik durf wel zo maar te zeggen dat het een succes zal zijn, omdat iedereen nieuwsgierig is wat ze ervan gemaakt hebben en dus heeeeel veeeeeel mensen zullen gaan kijken.

Nee, ik denk het niet want het is allereerst totaal afwijkend van de star trek cyclus en daar komt bij dat de producenten net niet de professionaliteit er aan hebben gegeven die je terug ziet bij bijvoorbeeld films van Will Smith e.d. En niet geheel onbelangrijk geen top acteurs. Voor mij is duidelijk dat ze zich hebben gericht op een goede middle of the road movie voor een breed publiek.

meh, alleen de sex scene lijkt me leuk (nou ben ik geen pervert maar de rest van het verhaal boeit me echt geen hol).

het is altijd een beetje gokken voor de filmstudios... maar deze info is misschien wel handig: http://www.theonion.com/content/video/trekkies_bash_new_star_trek_film

Altijd beetje afwachten. Genoeg fans dus het zal wel.. Voor mij in iedergeval geen succes ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100