Welke film is nu een uitermate goede "tranentrekker"?

We willen vanavond een film gaan huren en hebben zin in een echte tranentrekker. Welke film is hier uitermate geschikt voor?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

titanic dear john

I am Sam. Toegevoegd na 22 uur: Wat ook zeer ontroerend en zo echt is: Blood diamond.

De tekenfilm 'Bambi.' is de grootste tranentrekker aller tijden. Dat blijkt uit een online enquête van een Brits bioscoopreclamebureau onder meer dan drieduizend filmfans. De 66-jaar oude Disney-film over het hertje dat moet toezien hoe zijn moeder wordt doodgeschoten door jagers, eindigde voor 'Ghost' met Patrick Swayze en Demi Moore. De derde plaats is voor tekenfilm 'The lion king' en de vierde plaats wordt bezet door 'E.T.'. Andere films waarbij filmfans het niet droog hielden zijn 'Titanic', 'Beaches', 'Philadelphia', 'Watership down', 'Boys don't cry' en 'Steel magnolias'.

Bronnen:
http://disneyinfo.nl/forum/viewtopic.php?f...

My sister's keeper.

The Green Mile & Not without my daughter

" The bridges of Madison County" geweldige film van Meryl Streep en Clint Eastwood, over een onmogelijke liefde. Aangrijpend en zowel diep romantisch als realistisch en voorstelbaar . Gewoon huren. En ik wil wedden dat je hem vaker gaat huren.. Tja, en de Titanic mag er wat tranentrekkerij uiteraard ook zijn. Maar die geeft ook veel spektakel en is bovendien zo overbekend, dat je hier niks nieuws hoort.

Er komt een vrouw bij de dokter.

The color purple !

The Champ

Kramer versus Kramer

Als man vond ik "P.S I love you" wel een echte tranentrekker en ja ik ben een beetje macho ;-)

Philadelphia en Forrest Gump met Tom Hanks hele mooie films Toegevoegd na 1 dag: out of africa,,, met meryl streep en robert redford

Ik heb het nog nooit droog kunnen houden bij: What's Eating Gilbert Grape

Forrest Gump een echte aanrader!

Cinema Paradiso About Schmidt Awakenings Life is Beautiful

Men of Honor! Zeer mooie film!

Ik hou het vooral niet droog bij trieste oorlog films, zoals Schindlers list en Sophie's choice. Toegevoegd na 6 minuten: The boy in the striped pyjama's is er ook zo één.

Hachi ik heb vreselijk gehuild bij deze film. Zo zielig!

Rainman

avatar

The Shawshank redemption One flew over the cuckoo's nest K'Pax The Green Mile Pride & prejudice

echt deze: dumbo, zo ontroerend mooi!

Bronnen:
'http://www.film1.nl/films/1602-Dumbo.html

Tsotsi - http://www.imdb.com/title/tt0468565/ Waltz with Bashir - http://www.imdb.com/title/tt1185616/

Seven Pounds

the notebook, my sister's keeper green mile my girl life as a house

Ik jank minimaal 5x bij de film Dancer in the Dark met Björk. Iedere keer weer En dat terwijl ik een hekel heb aan musicals, maar het is niet echt een musical

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=I6Oc3Oe_LpQ

Hotel Rwanda. En 'The Killing Fields'

"Brokeback Mountain " , over de onmogelijke liefde tussen twee mannen ( die geen homo's zijn ) . Speelt zich af rond 1963 in het westen van de USA. Vol gevoel en emotie . Toegevoegd na 4 minuten: "das Leben der Anderen ". Omdat in deze film iemand iets héél goeds doet voor een ander , zonder enig eigenbelang , en zonder zich bekend te maken. Spannend en bijzonder

pearl harbor!!!! saving private ryan the blood diamond zwartboek message in a bottle

Flight 93. Een zeer indrukwekkende film over de vliegtuigkaping van 9/11. Nog nooit heb ik de neiging gehad om te gaan huilen bij een film, maar hierbij kon ik het niet drooghouden.

Dying Young met Julia Roberts Toegevoegd na 2 minuten: Sweet November

The green mile Colour purple My sister keeper

-crash (2004). -Titanic -Legends of the fall

One flew over the cuckoo's nest, ben er verbaasd over dat die nog niet genoemd is.

Komt een vrouw bij de dokter! Ik heb nog nooit zoveel vrouwen (inclusief mezelf) zien janken in de bioscoop.

Turks fruit.

Inderdaad: the Green Mile, of Cold Mountains

Je vanavond is natuurlijk allang voorbij, maar je kunt altijd een lijstje maken van alle tips. Eeuwige snotterfilm hier: Love Story.

Dat Waterschapheuvel (Waterschip hill) hier nog niet tussen staat zeg! Hierin komt ook het nummer: Bright Eyes in voor :) Het is een tekenfilm, maar de grootste tranentrekker van mijn leeftijdsgenoten ! Oh: The green Mile is natuurlijk ook geweldig, maar die is reeds meerdere keren genomend.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=MODq81_cDKI

Een van de pakkendste films die ik ook zag en me daar dan ook beroerd bij voelde van droefheid was ' de kleine blonde dood' met Antonie Kamerling in de hoofdrol.

The bucket list Sweet november Ps. I love you

The Lovely Bones!

Spirit (is alleen wel een animatiefilm).

The Bucket List scheidde net zo vaak. Carter Chambers (Morgan Freeman) is al 45 jaar automonteur. Hij was net geschiedenis gaan studeren toen zijn Virginia (Beverly Todd) zwanger bleek, waarop hij zijn ambities liet varen en de verantwoordelijkheid nam voor zijn familie door een baan te gaan zoeken. De mannen komen elkaar tegen wanneer ze op dezelfde kamer worden opgenomen in het ziekenhuis wanneer bij hen beide kanker wordt geconstateerd. Cole en Chambers leren elkaar wat kennen en krijgen tijdens gesprekken inzicht in elkaars denkbeelden, terwijl de medische staf ze aan het ene na het andere onderzoek onderwerpt. Op een dag krijgen ze beide slecht nieuws. De onderzoeken wijzen uit dat de kanker bij geen van hen beiden nog te genezen is. Ze zijn beide terminaal en hebben nog een half tot een heel jaar te leven. Chambers gooit daarop moedeloos een papiertje weg wat Cole opraapt en leest. Het blijkt een Bucket List, een papiertje waarop Chambers dingen noteerde die hij eens gedaan wilde hebben voor hij sterft (kicked the bucket). Waar Chambers het papiertje weggooide omdat hij zijn kansen dingen waar te maken zag vervliegen met de onheilstijding, ziet Cole juíst daarin de reden om nog zo veel mogelijk waar te maken in de weinige tijd die hen nog rest. Geld is geen probleem, want hij heeft er zoveel van dat hij het toch niet op krijgt. Cole haalt zijn nieuwe vriend over en samen gaan de twee terminale patiënten op pad om in sneltreintempo nog zoveel mogelijk wensen waar te maken. Daarbij voldoen ze niet alleen aan hun eigen individuele verlangens, maar gaan ze ook telkens mee in die van de ander, waardoor ze een beetje inzicht krijgen in elkaars kijk op het leven. Toegevoegd na 2 minuten: Edward Cole (Jack Nicholson) is een steenrijke zakenman. Hij haalt veel voldoening uit zijn werk, maar heeft weinig sociale contacten. Hij was vier keer getrouwd ( ontbreekt aan begin van de tekst)

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/The_Bucket_List

the persuit of happiness

P.S. I love You

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100