Wat is de naam van een film over een loverboy-bende?

Kan iemand mij helpen? Ik ben op zoek naar een oude film waar ik destijds erg van genoten heb. Ik weet bijna niks meer, maar wat ik me er nog van kan herinneren is dat een meisje in handen viel van een loverboy bende, op een keer kreeg ze drugs toegediend, uiteindelijk moest ze seks hebben met één van de bendeleden en werd ze opgesloten in dat huis. Één van de bendeleden had erg spijt van het feit dat ze opgesloten zat en hielp haar ontsnappen. Het meisje en dat bendelid reden erg snel weg met een auto en onderweg raakten ze van de weg en raakten ze een boom waardoor dat bendelid om het leven kwam. Het meisje wist te ontsnappen maar toen ze thuis kwam kreeg ze door de bende naaktbeelden van zivhzelf opgestuurd, dit kon ze niet aan en daarom pleegde ze zelfmoord. De vader kwam achter deze beelden en maakte een afspraak om deze bendeleden te ontmoeten en daar sloeg de vader van het meisje de bendeleden dood uit wraak.
Weet iemand hoe deze film heet? Volgens mij was de film nederlands en op npo 1,2 of 3 uitgezonden. Ik kan het echt nergens vinden. Alvast bedankt!!

Weet jij het antwoord?

/2500

De film Loverboy is een Nederlandse telefilm uit 2003 van regisseur Lodewijk Crijns. De film is veelvuldig op middelbare scholen vertoond, om meisjes te wijzen op het gevaar van loverboys. Nooit op DVD uitgebracht wegens het ontbreken van de muziekrechten. Cast: o.a. Monique van der Werff - Denise Dragan Bakema - Michael Philip Ivanov - Lorenzo Tara Elders - Julia Chantal Janzen - Claudia Bouchra Tjon Pon Fong - Priscilla Marie Louise Stheins - Moeder Terence Schreurs - Felicia Joan Nederlof - Tante Jolanda Denk dat je deze bedoelt!

Bronnen:
https://www.filmvandaag.nl/film/5889-loverboy
https://nl.wikipedia.org/wiki/Loverboy_(2003)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100