Welke Films gaan over autisme?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat dacht je van de populaire film I AM SAM VAN sean penn

Hier 186 mogelijkheden!

Rainman. Toegevoegd na 18 seconden: http://www.moviemeter.nl/film/400

Rainman, de enige die ik weet. Met Dustin Hofmann

Hieronder een link naar de DVD's die de NVA in Nederland verkoopt over autisme. BenX is een mooie Vlaamse film. Verder is Mercury Rising een aangrijpende film over een autistisch jongentje (idiot-savant) met Bruce Willis in de rol van stoere FBI-agent. Informatief is 'De zus van Einstein' heel leuk.

Bronnen:
http://www.autismeboek.nl/video_dvd.html?m...

Ben X !! Dat is een geweldige (Belgische) film met een autistische jong volwassen man in de hoofdrol. In de film zie je hoe hij leeft en ondertussen ook wat in zijn hoofd speelt. Echt een heel boeiende film en zeker de moeite waard om te kijken! ('Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht' van Mark Haddon' is een boek die door een autist geschreven is. Ook van harte aan te bevelen als die je interesse is, want het is echt een heel boeiend boek waar je ook van kan leren!!)

Ben X een hele goeie belgische film Raniman heel bekend niet geeft het beeld van een stereotype autist Mozart and the Wale, film met humor en tegelijk leerzaam over de wereld van Asperger. Elle s'appelle Sabine zelf nog niet gezien heeft een prijs gewonnen in Cannes

rainman

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100