Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarneer komt de film Max uit?

"Max a war dog drama" Begin dit jaar zag ik een trailer op youtube de trailer van de film Max. Maar kan nergens vinden wanneer hij hier in de bioscoop komt of uit komt op dvd. Iemand enig idee?

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
1.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Het lijkt erop dat deze film niet zal verschijnen in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Op http://www.moviemeter.nl/film/104776 schrijft ene schumacher op 10 oktober 2015 om 0:02 uur: "Eindelijk nog eens een film die echt genietbaar is om ‘s avonds eens naar te kijken. Toch ongeloofelijk zo’n film de cinema niet haalt (denk ik , tkan zijn ik die mislopen heb), als je soms ziet wat voor bucht er in de cinema uitkomt.".

Op de website van de Internet Movie Database met de data van het uitbrengen van de film in diverse landen http://www.imdb.com/title/tt3369806/releaseinfo staan Nederland en België niet genoemd (terwijl de film wel op 1 oktober 2015 in Duitsland en op 7 augustus 2015 in het Verenigd Koninkrijk in de bioscopen is verschenen).

Op de website van de grootste bioscoopeigenaar in Nederland, Pathé, http://www.pathe.nl vind ik geen informatie over de film.

Via de website van Amazon.com kan je de dvd in de voorverkoop bestellen. Volgens die website komt de dvd uit op 27 oktober 2015. Zie: http://www.amazon.com/Max-Josh-Wiggins/dp/B00ZQ36S52/.
(Lees meer...)
Antoni
8 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
Bedankt voor je antwoord! Jammer dat hij niet in de bioscoop verschijnt. Dan maar wachten op de dvd ;-)

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding