Welke horror film is dit? Zie uitleg.

Ik heb voor ongeveer 12 jaar geleden een keer een film op tv gezien over mens etende mieren.
Ik kan me nog een stukje herinneren dat er een man in een schuur snel een ladder op probeerde te vluchten voor de mieren, maar de ladder viel om en de man werd binnen enkele seconden helemaal op gegeten. Er lag alleen nog maar een skelet naderhand.
Ook kan ik me nog een stukje herinneren dat iemand benzine of een explosieve stof in de nesten v/d mierennesten liet lopen en daarna met een helikopter probeerde te vluchten en de stof tot ontbranding/ontploffing bracht. Ik kan me verder niet veel van de film herinneren. (Ik was toen 12 of 13 ofzo)
Wel weet ik nog dat het toen een spannende film was. Ik zou deze graag nog eens opnieuw kijken.
Wie weet over welke film ik het heb?
Ik kan er zelf eigenlijk niks over vinden op het internet. Behalve een film in het italiaans welke het mogelijk kan zijn, maar ik kan hier geen woord van verstaan. Dus daar heb ik ook niet echt wat aan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

is het toevallig deze ? legion of fire marabunta deze is niet italiaans maar wellicht was het alleen nagesynchroniseert ? hij is gemaakt in 1998 dus dat zou kunnen ? Toegevoegd na 4 minuten: oops las verkeerd dacht dat de film italiaans zou zijn dus misschien is het echt deze wel

Bronnen:
https://www.youtube.com/watch?v=dNb16Er1Wdk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100