Hoe kun je hele oude films huren?

Ik wil hele oude films (d.w.z. uit de jaren '70 of '80), graag een keer zien, zoals bijv. 'The Exorcist' en 'The fly.' Alleen de videotheken hebben deze films niet meer. Is er toch een manier om eraan te komen? (Want ook op internet kun je ze nergens tegen betaling downloaden, geloof ik). En dan ook een manier om ze echt op DVD te kunnen huren, want dan kan ik ze in mijn computer afspelen. Alvast bedankt voor het antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Huren kan niet meer maar kopen bij de plaatselijke spullenhulp (nog) wel. Bij mij in de buurt verkopen ze 5 videobanden voor €1,- en daar zitten echte klassiekers tussen.

Misschien de bibliotheek, maar dan moet je wel lid zijn. Een film huren is volgens mij net zo duur als kopen tegenwoordig, het dvd tijdperk is al bijna op zijn einde. Misschien marktplaats eens proberen, er zijn mensen die hele collecties verkopen, of kringloopwinkels hebben ook vaak een afdeling met dvd's videobanden en dergelijke. Of misschien nog een optie om gratis te downloaden, tenzij je er persé voor wil betalen!?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100