Worden 3d films bij pathe ook in de standaard versie afgespeeld?

Deze vraag heeft vooral te maken met the hobbit 2, die wij graag in de standaard versie, dus zonder 3d willen zien. Maar doordat wij een hotel boeken, is het fijn om te weten of we deze film bij pathe kunnen kijken of een ander alternatief moeten zoeken. Als de films bij pathe niet in de standaard versie worden vertoond, weet je misschien dan bij welke bioscoop dit wel is (omgeving amsterdam)?
Alvast erg bedankt voor de informatie.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens Pathe gaat de film draaien in zowel 3d als de originele versie. Het bioscoopprogramma maken ze vaak pas de voorafgaande week bekend, vaak op maandagavond. Ik zou denken dat ze beide films naast elkaar gaan draaien, en dus in een bioscoop met veel zalen zoals Pathe Arena of Pathe de Munt. Het is handig als je hotel goed bereikbaar is vanaf eerder genoemde bioscopen. Je zegt niet waarom een 2d-versie je voorkeur heeft, maar als het is vanwege hoofdpijnklachten e.d. dan is een 2d-bril misschien een oplossing? Dan kun je gewoon naar de 3d-versie gaan.

Bronnen:
http://www.pathe.nl/film/17867/the-hobbit-...

In brabant heb je bij pathe in ieder geval altijd keus in standaard of. 3d. Heb even de pathe app gecheckt voor bioscopen amsterdam, maar er staat helaas nog info over op. Misschien de app in de gaten houden? Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100