Is er een horror film die heel rustig en onschuldig begint en vervolgens enorm shockeert?

Een vriend van me heeft een hekel aan horror films en kijkt enkel lamme comedy films. Vanavond wil ik hem graag verrassen.

Weet jij het antwoord?

/2500

From Dusk till Dawn kwam gelijk in me op, begint niet echt rustig maar iig helemaal niet als horrorfilm, dat komt pas op het midden van de film.

Splinter begint heel normaal, maar als ze eenmaal bij een tankstation komen...

House of wax begint op zich ook niet eng, maar wordt wel enger naarmate de film vorderd.

Orphan begint met een normaal gezin dat een meisje adopteert, vanaf dat moment gaat het allemaal niet zo goed meer.

- 1408 geloof ik. - De Hostel-films: stelletje jongeren gaat op vakantie, pompiedom niets aan de hand. - hele ouwe horrorfilms beginnen meestal heel rustig, bijvoorbeeld The Birds, Carrie en The Exorcist. - The Mist. Alles koek en ei tot de mist verschijnt. - The Descent. Groepje vriendinnen gaat gezellig grotten bezoeken tot de monstertjes komen.

sorority row Er is een groot feest in het huis van Theta Pie. Zes studenten van Theta Pie halen een grap uit met de vriend (Garret) van hun medestudente (Megan), die totaal uit de hand loopt. Megan doet alsof ze dood is en Garret denkt dat hij Megan te veel pillen heeft gegeven. Uiteindelijk haalt Garret de andere zes meiden en gaan de met hun zessen inclusief Megan naar een verlaten plek, waar Garret Megan doorboort (terwijl ze helemaal niet dood is, later is Megan vermoord en wordt ze de in een grot gedumpt.. Na 8 maanden krijgen alle meisjes een sms met het moordwapen er op en worden ze en voor een vermoord maar door wie en hoe stoppen ze het?

Bronnen:
zelf
http://www.youtube.com/watch?v=MbdY3_vLc2k

the human centipede, 2 meiden doen een road trip en alles loopt op rolletjes, tot de auto het begeeft...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100