Welke film is de smerigste film EVER?

Dus het domste film of te wel de schandaligste film.

Toegevoegd na 3 uur:
Het woord domste haal ik weg. Mijn excuses voor 't ongemak.

Toegevoegd na 3 dagen:
Kan zijn dat deze film ook in categorie verboden films zitten? Hoe heet het ookalweer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Faces of Death...

Ben het met Sharona30 eens. Absoluut Faces of Death.

Saló , or the 120 days of Sodom - Pasolini. Toegevoegd na 14 minuten: nl.wikipedia.org/wiki/Sal%C3%B2_o_le_120_giornate_di_Sodoma

Bronnen:
nl.wikipedia.org/wiki/Sal%C3%B2_o_le_120_g...

Wat mij betreft de seksversie van Pippi Langkous; de omstreden film "Pippi Examples"van van regisseur Palle Thorsson. Van kinderfilms moet je afblijven!

Bronnen:
http://www.palletorsson.com/pippi.php
http://www.volkskrant.nl/archief_gratis/ar...

ik vond Costa echt een van de ergste films ooit!

Saw

Wat mij betreft een film uit 1973. La grand Bouffe, waarin een aantal onappetijtelijke mensen vies doen met/tijdens het eten en zich doodvreten. Maar, wordt algemeen gezien als Kunst met een grote K.

La Vita è Bella http://www.goeievraag.nl/vraag/la-vita-bella-hele-nare.2034 Toegevoegd na 1 dag: Gezien de reacties toch maar een toelichting: Het voorstellen van welke genocide dan ook als “toch eigenlijk ook wel een beetje komisch” vind ik onbetamelijk. Ook Charlie Chaplin heeft verklaard dat hij “The Great Dictator” nooit had gemaakt als hij had geweten waar het nazi-bewind toe zou leiden. Mijn idee (voor wat het waard is) van de ontwikkeling van een mens is dat die de werkelijkheid onder ogen ziet en zich niet verliest in waanbeelden en ontkenning (delusion & denial). De film wil onze sympatie oproepen voor de hoofdpersoon die in voortduren ontkenning leeft van wat rond hem gebeurt. Hij strooit de mensen rondom hem voortdurend zand in de ogen. Ook ik besef dat je kinderen moet beschermen tegen het kwaad. Maar in deze film is het niet het kind dat getroost wordt, maar het publieke. En gezien het succes van de film werkt dat prima. En, beste mensen, “…iedereen die je troost is je vijand”. Alleen de erkenning van de werkelijkheid leidt tot bevrijding. Toegevoegd na 1 dag: Overigens lijd "Inglorious Basterds" aan hetzelfde euvel.

Two women - One cup. De enige film(pje) die mij later tijdens het eten mijn eetlust danig heeft verpest. In kan me voorstellen dat anderen er van moesten 0v3rg3v3n.

Alle Nederlandse films. Daar komt altijd wel sex, stront en kots in voor.

Ik heb ze natuurlijk nooit gezien, maar veel over gehoord en gelezen: Films over poep- en plasseks. Alleen de gedachte al... Laat staan als daar beelden bij zijn.

Faces of death! Ik ben in de ongelukkige omstandigheid geweest dat men in dienst die films tijdens pauzes ging kijken. Yek!

2 girls 1 cup

Ik denk ook dat Salo de smerigste film 'ever' was, maar als je hem niet hebt gezien, kan je niet meepraten over films. Het is daarnaast ook een van de beste films. Een film die op IMDB al jaren mensen bezighoudt. De film wil laten zien, dat je over macht niet modisch kan praten. Macht is een zeer besmettelijke ziekte, of net nu van de politiek, de kerk of het kapitaal komt. Ik heb de film wel gekocht op dvd, maar ik wil hem vooreerst niet een tweede keer zien. Maar ik wil hem voor geen geld missen. Toegevoegd na 9 minuten: Bij de boeken van De Sade is het allemaal verhuld en kun je jezelf nog voorhouden dat het wel leuk (=geil) is om iemand te vernederen en te nemen. Na Salo denk je dat nooit meer. Ik raad mensen overigens niet aan om die film te gaan zien, maar hij ligt wel in de Openbare Bibliotheek. Kijk vooral naar de extra's (niet de making of). Ze denken nog steeds dat Passoline is vermoord in opdracht van de groepen die hij beschrijft in zijn film.

the inconvinieth thrut ,je reinste propanganda nog erger dan de films die Goebels maakte voor Hitler

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100