Hoe word ik een acteur (films/series/commercials)? Zonder dat ik daar veel geld voor een opleiding voor hoef te betalen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Tja, je bent een van de miljoenen mensen die dat wel zouden willen. Sommige mensen doen er alles aan: die gaan acteerlessen volgen, laten professionele foto's maken en zich bij allerlei castingbureau's inschrijven. Anderen hoeven er misschien minder moeite voor te doen. Maar ik denk dat diegenen die opvalt > in positieve zin, toch eerder wordt uitgekozen. Je zult flink moeten investeren. Misschien niet in geld, maar wel in jezelf, in jezelf promoten, zorgen dat je er uit springt etc. En dan maar hopen dat ze een type nodig hebben zoals jij bent.

je kunt beginnen als figurant, misschien word je tallent opgemerkt

Sluit je aan bij een theatergenootschap bij jou in de buurt. En dan veel optreden en hopen dat je gescout wordt.

Doe een cursus theater bij je plaatselijke muziekschool

Veel mensen die in nederlands reclames zitten worden gevonden op http://www.hebbes.nl/ hier kun je je inschrijven voor (volgens mij) 80 euro. daar voor krijg je een fotoshoot en kom je een jaar lang op hun site te staan. waar bedrijven jou dan uit kunnen kiezen voor eventueel een reclames. mocht je daar voor een reclame mogen komen krijg je dit ook betaald dus meestal heb je de 80 euro weer terug verdiend

Bronnen:
http://www.hebbes.nl/index.php?p=wat_doen_wij

Maak een eigen casting video en stuur die op naar verschillende bureaus. Je hebt niet perse een opleiding nodig om acteur te worden, maar het heeft wel z'n voordelen. Je kan ook theater/toneel gaan spelen. Dat is meestal een stuk voordeliger dan een echte opleiding voor acteurs.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100