Wat zijn leuk familiefilms met humor en actie? Vergelijkbaar met Groundhog Day of Shrek?

Ik ben niet op zoek naar zoetsappige disney films, of kinderfilms. Ze moeten een goed verhaal hebben en echt humoristich zijn. De meeste animatie Films voldoen hier ook niet aan.

Toegevoegd na 1 uur:
Ik bedoel eigenlijk dat kinderen van 10 het leuk vinden maar volwassenen ook. Dat vond ik zo bij Groundhogday en Shrek. The Incredibles is dat ook.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ikzelf ben 17 jaar, en ben nu nog een hele grote fan van Toy Story 1, 2 ( & 3) Ook hou ik enorm veel van de film Monsters Inc. Ik ken de films al lange jaren, en het is zeer zeker geschikt voor kinderen & familie van alle leeftijden

Ik vind "Dave" en geweldige familiefilm met Kevin Kline en Sigourney Weaver in de hoofdrollen. Zo af en toe bekijk ik hem weer eens en elke keer vind ik het weer een prachtige, ontroerende en hilarische film. De Amerikaanse regering zou hier nog wat van kunnen leren. Zie de link voor de trailer.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=Vkf4VQx2MHE

Als je ooit de film Robin Hood: Prince of thieves (niet de versie uit 2010, maar die uit de jaren '90) hebt gezien, is Robin Hood: Men of tights een absolute aanrader. De originele film wordt volledig op de hak genomen, en er zit goede humor in. Ook zit er mooie muziek in, zoals 'Marian', en 'Men of tights'. Ook de film Bruce Almighty uit 2003 is erg leuk, met een goed verhaal, veel humor en ook erg mooi. Het vervolg 'Evan Almighty' is echter niet zo goed.Maar de komische koningen der films zijn de twee meest geweldige stukken van Monty Python, namelijk 'Monty Python and the Holy Grail', en 'Life of Brian'. Deze twee zijn vind ik persoonlijk de kroonstukken op de Britse Humor en moet je gezien hebben!

Bronnen:
Mijn eigen mening, dus het antwoord...

Big fish is een goede film met een mooi verhaal, het staat vaak hoog in film top honderds. Forrest Gump is een heel ontroerend verhaal over een jongen die de wereld op zijn manier opvat omdat hij een beetje minder verstandiger is. Hierin speelt Tom Hanks een mooie vertolking van Forrest Gump. Dit is een echte ontroerende familiefilm waar je nog vaak aan kan terugdenken.

Ik vind the incredibles een hele leuke familiefilm.

Cats and dogs Alvin and the chipmunks Baby's day out is hilarisch!! Gforce

Zookeeper >> http://bit.ly/otUi9f The Nightmare before Christmas >> http://bit.ly/qoRCL9 Nine >> http://bit.ly/nY0lzz Like Mike >> http://bit.ly/ooPFlt Like Mike 2: Streetball >> http://bit.ly/r50gRk Percy Jackson & The Olympians >> http://bit.ly/r7nuL0 Okay, niet echt films met veel humor, maar ze zijn echt wel leuk om te kijken :-)

Veel teken/animatie-films van de Japanse Studio Ghibli zijn prima voor zowel kinderen als volwassenen. Een paar voorbeelden; *Ponyo on the clyff by the Sea *Howls moving castle *My neighbour Totoro *Laputa, castle in the sky Daarnaast is de serie (!) van Avatar; the last Airbender heel erg leuk voor iedereen, vind ik. Zit véél meer in dan in die stompzinnige film :P veel kijkplezier!

Night at the Museum is wel leuk, met Ben Stiller. en iets minder bekend misschien, maar een familiefilm (animatie) MET moraal haha: Ferngully! En een film die het altijd goed doet bij kinderen: Beethoven! Ik hoop dat je er wat aan hebt.

Mulan, Asterix & Obelix ( komt a.s. vrijdag op tv) en een echte aanrader: Spot.

The pirates of the Carribbean films zijn erg leuk. Gnomeo en Julia Rango Charly en the Chocolate factory (met Johnny Depp) Ice Age Where the wild things are (heel mooi!) Holes

over de hedge is een leuke film, netzoals UP, en flushed away... veel plezier ;)

The pacifier. Grappig, spannend maar niet té. What a wedding. Ook grappig met actie. Spy kids, 1 en 2. Wel wat ouder maar ik vind ze leuk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100