Hoe heet deze film weer?

Heel vaag herinner ik me nog dat een team vast zit in een gebouw en die 1 voor 1 sterven door middel van paarse laserstralen die een net vormen en dan zoeef door personen vliegen in allemaal kleine stukjes. Meer weet ik er ook niet van.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Resident evil misschien daarin wil de computer iedereen in het gebouw uitmoorden. Daar zit een scène in die je beschrijft.

Lijkt mij een Saw-film. Welk deel weet ik niet. Hier kun je alle films even nalopen: http://nl.wikipedia.org/wiki/Saw

Enige film die ik mij kan herinneren met laserstralen in de vorm van een net is Resident Evil. Ik heb het fragment toegevoegd als Youtube filmpje. Het zijn daar wel blauwe laserstralen.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=iXgsCPFhSgc

Misschien zou het ook een van de Cube films kunnen zijn... http://en.wikipedia.org/wiki/Cube_(film_series) Dat zijn films over een kafkaësk systeem van vierkante kamers waar het team steeds maar niet aan ontsnapt, en daar gaan ze ook een voor een dood door de meest vreemde omstandigheden, waar vaak natuurwetten bij werden gebroken (tijdreizen, zwaartekracht, lasers, whatever)... Ik weet het allemaal niet meer precies maar daar doet het mij aan denken. Als het teminste niet Resident Evil is wat de anderen zeggen :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100